MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
23
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ X
Αθήνα CINOBO ΜΑΣΚΩΤ ODEON ESCAPE ODEON ESCAPE - 8 TOWN CINEMAS VILLAGE 5 CINEMAS PAGRATI VILLAGE 15 CINEMAS @ THE MALL VILLAGE CINEMAS ATHENS METRO MALL ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ VILLAGE SHOPPING AND MORE ΑΒΑΝΑ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑΙΑ ΑΘΗΝΑΙΟΝ EXPERIENCE powered by Allianz ΑΙΓΛΗ ΑΙΓΛΗ 3 ΑΙΓΛΗ CINEMA ΑΚΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΛΙΚΗ DIGITAL ΑΛΟΜΑ ΑΛΣΟΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ-Garden Cinema Digital ΑΜΙΚΟ ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΝΕΣΙΣ ΑΝΟΙΞΙΣ ΑΡΙΑΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 3D digital Αττικόν Άλσος ΒΑΡΚΙΖΑ ΒΑΡΚΙΖΑ - 3 ΒΟΞ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΙΝΕ ΔΑΦΝΗ ΔΙΑΝΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΚΡΑΝ ΖΕΦΥΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΑ ΘΗΣΕΙΟΝ ΚΑΡΜΕΝ ΚΗΠΟΣ ΛΑΟΥΡΑ EUROPA CINEMAS DIGITAL ΛΑΪΣ ΛΙΛΑ DIGITAL CINEMA ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Cinema ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Filmcenter ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ DIGITAL ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΑΣΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ ΡΙΑ ΡΙΒΙΕΡΑ ΣΙΝΕ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΣ ΣΙΝΕ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΙΝΕ ΠΑΡΙ ΣΙΝΕ ΦΛΟΙΣΒΟΣ PEUGEOT ΣΙΝΕ ΨΥΧΙΚΟ ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 3D Digital ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 3D Digital ΤΡΙΑΝΟΝ Filmcenter ΦΙΛΟΘΕΗ ΦΛΕΡΥ ΧΛΟΗ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΙΝΙΑ X
8 ½
Backrooms
Dj βοσκός
El Gawahergy
Eraserhead
GHOST: 2 Big to Rig
Insidious: Εξω από το απώτερο
Katseye: Wild Hearts
Minions & Τέρατα (με υπότιτλους)
Old boy
O Κομφορμίστας του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι
Pandemonium
Spider-Man: Καινούργια μέρα
Toy Story 5 (μεταγλωττισμένη)
Trainspotting
Twin Peaks: ο ύποπτος κόσμος
Όσα δεν λέγονται
Αγριες φράουλες
Αμνετ
Ανταρσία
Απόφαση φυγής
Αρκουδότρυπα
Ας περιμένουν οι γυναίκες
Αυτό που ξέρουν οι γυναίκες
Αχνή θέα των λόφων
Βαϊάνα (μεταγλωττισμένη)
Για μία νύχτα μόνο
Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Δυστυχώς βρίζω
Εγκλημα στον τρίτο όροφο
Εμμονή
Ενταση
Ερωτική επιθυμία
Ζούσε τη ζωή της
Η γοητεία της αμαρτίας
Η εξαφάνιση
Η ετυμηγορία
Ημέρα αποκάλυψης
Η μεγάλη σφαγή των Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου
Η πανούκλα
Η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο
Η πρόσκληση
Η σιωπή
Η φάρμα των ζώων (μεταγλωττισμένη)
Η χρυσή άμαξα
Καλιγούλας
Καμία άλλη επιλογή
Καποδίστριας
Λίλο & Στιτς
Μεξικό 86
Μια θέση στον ήλιο
Μια ιδιωτική ζωή
Μνήμες φόνων
Νυχτερινός εκφωνητής
Ο Θεός ελέφαντας
Ο Λύκος της Wall Street
Ο Παραχαράκτης
Ο διάβολος φοράει Prada 2
Οδός Μαλχόλαντ
Οδύσσεια
Οι Βιτελόνοι
Οι Δοκιμάστριες
Οι Ψίθυροι
Οι άλλοι
Ο κλειδαράς του ενός εκατομμυρίου
Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου
Ομάχα
Ο ξένος
Οσα ξέρει η Μαριέλ
Ο ψαρομουρμούρας (μεταγλωττισμένη)
Παράνομα δεμένες
Παρίσι-Τέξας
Πικρές γιορτές
Ρομέρια
Σεξ και αίμα στο Κάμπ Μιάσμα
Σπασμένη φλέβα
Στους έρωτές μας
Συμπέθεροι από σόι 2
Τα κόκκινα φανάρια
Τηλεφωνήσατε Ασφάλεια Αμέσου Δράσεως
Το δείπνο του Φράνκο
Το εργαστήριο του Δρ. Καλιγκάρι
Το κουρδιστό πορτοκάλι
Το μίσος
Το πάρτυ γενεθλίων
Τορέντε για πρόεδρος
Τρέξε, Λόλα τρέξε
Φάουστ
Φιόρδ
Φτηνά τσιγάρα
Φόνος στην Πρεσβεία
Χάιντι: Η διάσωση του μικρού λύγκα (μεταγλωττισμένη)
Χαμένη λεωφόρος
Ψάχνοντας τον Νέμο
Ψηλά τακούνια
Ψυχώ
Δράσης

Οι Πειρατές της Καραιβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Πέμπτη συνέχεια του διάσημου πειρατικού franchise που έκανε θραύση στα ταμεία (δύο ταινίες της σειράς έσπασαν το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε παγκόσμιες εισπράξεις) και σύστησε στο κοινό τον Τζακ Σπάροου του Τζόνι Ντεπ.

stars-fullstars-fullstars-emptystars-emptystars-empty
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 129'

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Αμείλικτοι ναυτικοί φαντάσματα, υπό τις οδηγίες του τρομακτικού Κάπτεν Σάλαζαρ, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου και βάζουν σκοπό της «καταραμένης ζωής» τους να εξοντώσουν όλους τους πειρατές από προσώπου γης, έχοντας στην κορυφή της λίστας τους φυσικά τον Τζακ Σπάροου, με τον οποίο ο Σάλαζαρ έχει εκρεμμότητες από το παρελθόν. Μοναδική ελπίδα του ήρωας για να σώσει το τομάρι του είναι να εντοπίσει τη μυθική τρίαινα του Ποσειδώνα. Στην προσπάθειά του να την ξετρυπώσει, θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο αλλά κι έναν σκληροτράχηλο ναύτη του βασιλικού ναυτικού.

peirates

Η ταινία που έχει φυσικά τη σφραγίδα της Disney και προβάλλεται σε ορισμένες αίθουσες σε 3D είναι το φιλμ-ορισμός του ψυχαγωγικού θεάματος, όπως μας έχει καλομάθει η δημιουργία του Τζέρι Μπρουκχάιμερ, που πρωτοεμπνεύστηκε το concept των πειρατών αυτών το 2003. Τι μπορεί να συνδέει όμως εκείνους τους χαβαλέδες, με την τζαζ συμπεριφορά και το διαρκές αλισβερίσι με το κόσμο των νεκρών και των προκαταλήψεων; Ελάχιστα πράγματα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συντελεστών για να μας πείσουν περί του αντιθέτου. Αρχικά επέλεξαν έναν κακό, αυθεντικά ανατριχιαστικό και απόκοσμο, που με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας καταφέρνει να κρατήσει καθηλωμένο το θεατή στις σκηνές που εμφανίζεται.

Ο λόγος για τον Χαβιέ Μπαρδέμ που βάζει ψυχή (όση του έχει μείνει σύμφωνα με το σενάριο) στο ρόλο και αναγκάζει τη ρότα της ταινίας να μείνει σταθερά προσανατολισμένο προς το δικό του σκοτάδι και την αίσθηση τρόμου που αναδύει. Τα υπόλοιπα είναι αφημένα στην πλάτη του Σπάροου που κάνει ως συνήθως τα δικά του ενώ στην πρώτη σκηνή που τον συναντάμε είναι κλεισμένος σε ένα θησαυροφυλάκιο με τη γυναίκα του διευθυντή της τράπεζας. Κλασικός Τζακ δηλαδή, με τη συνέχεια της σκηνής (η τράπεζα ξεκολλάει από τα θεμέλια της και ακολουθεί το φρενήρη ρυθμό καταδίωξης των ληστών που είναι το παλιό πλήρωμα του Σπάροου από το βασιλικό στρατό) να αποτελεί φόρο τιμής στη λάπστικ κωμωδία του βωβού κινηματογράφου των 20’ς. Καθώς όμως ο μύθος χρειάζεται ανανέωση οι σεναριογράφοι μας συστήνουν τα δύο νέα πρόσωπα-συμμάχους του Τζακ που θα οδηγήσουν το ακυβέρνητο καράβι μέσα από τις τρικυμίες του Σάλαζαρ, επαναπροσδιορίζουν το χαρακτήρα του κάπτεν Μπαρμπόζα δίνοντας την ευκαιρία στον Τζέφρι Ρας να ξαναχτίσει το ρόλο του πάνω σε άλλη βάση (περισσότερο ορθολογιστική και ανθρώπινη πλέον μετά από το σπάσιμο της κατάρας) ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι ο νεαρός και αλαζόνας Σπάροου που μέσω φλας μπακ βλέπουμε να οδηγεί στον Σάλαζαρ στην καταστροφή του. Όλα αυτά δοσμένα φυσικά με την αλάνθαστη συνταγή του extra large θεάματος που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα και βάζει στο ίδιο μπλέντερ το χιούμορ, το love story, την περιπέτεια και το θρίλερ.

Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge)
Σκηνοθεσία: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Σενάριο: Jeff Nathanson

Παίζουν: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, David WenhamΠαραγωγή: Jerry Bruckheimer

Διάρκεια: 129'
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2017

Rating: 2
Διανομή: Feelgood
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από CINEMA