MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα στο Θέατρο Βαφείο

Το Θέατρο ΒΑΦΕΙΟ-Λάκης Καραλής παρουσιάζει την παράσταση “Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα” σε σκηνοθεσία του Θανάση Σαράντου, για 2 τελευταίες παραστάσεις , Κυριακή 21 και Κυριακή 28 Μαΐου 2017, σε νέα ώρα, 20.00.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η παράσταση του Θανάση Σαράντου «Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα» φιλοξενείται στο ΒΑΦΕΙΟ έως 28 Μαΐου 2017. Ο λόγος του Μακρυγιάννη παρουσιάζεται σε θεατρική μορφή, με συνοδεία νέυ, ταμπουρά και λαούτου ζωντανά επί σκηνής από την μουσικό Σύλβια Κουτρούλη.

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων με προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, της επιστήμης και της πολιτικής με αφορμή τα Απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 υποδεχόμαστε στο θέατρο Βαφείο τον μοναδικό Ηλία Λογοθέτη, ο οποίος, μετά από την παράσταση (που ξεκινά στις 20.00), θα συζητήσει για τα Απομνημονεύματα με τους συντελεστές και το κοινό. Το κοινό παρακαλείται για την έγκαιρη κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο του θεάτρου: 2103425637.

thumbnail Ηλίας Λογοθέτης

Ηλίας Λογοθέτης

Τις συναντήσεις οργανώνει η εταιρεία θεάτρου «Ηθικόν Ακμαιότατον». Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα, στις πολύ ενδιαφέρουσες και επιτυχημένες εκδηλώσεις, έχουν μιλήσει με το κοινό ο Ακαδημαϊκός και Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ κ. Μανόλης Κορρές, καθώς και η τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Θανάσης Σαράντος

Φωτισμοί: Θανάσης Σαράντος

Παίζουν: Θανάσης Σαράντος, Σύλβια Κουτρούλη (παίζει Νέυ, ταμπουρά και πολίτικο λαούτο)

Διάρκεια: 65 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 13 €, μειωμένο 8 €, ατέλειες και άνεργοι 5€, Προπώληση: 10 €
Διάρκεια Παραστάσεων: Έως 28/5
Πληροφορίες: Προπώληση-κράτηση θέσεων: στο ταμείο του Θεάτρου ΒΑΦΕΙΟ-Λάκης Καραλής (τηλ: 2103425637), Αγ. Όρους 16 & Κων/πόλεως 115, Μετρό Κεραμεικού, Βοτανικός. και ηλεκτρονικά από την ticketservices.gr (τηλ. 2107234567), link προπώλησης: goo.gl/rculxI
Παραστάσεις: Κυριακή 21 & 28 Μαΐου 2017 στις 20.00
Φωτογραφίες: Ορφέας Εμιρζάς, Τάσος Θώμογλου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b