MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Σ’ αγαπώ αλλά επέλεξα την αποδραματοποίηση στο Θέατρο Πειραιώς 260 – Φεστιβάλ Αθηνών

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 παρουσιάζει την θεατρική παράσταση “Σ’ αγαπώ, αλλά επέλεξα την αποδραματοποίηση”, της Ρενέ Πόλλες, στον προαύλιο χώρου του Θεάτρου Πειραιώς 260, στις 17 και 18 Ιουνίου 2017.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

«Καθόμουν εδώ τις προάλλες, η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη, είχα την αίσθηση ότι είμαι σπίτι μου, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι αυτό ακριβώς το πράγμα – το σπίτι ως χώρος διαβίωσης – δεν σημαίνει τίποτα για τον συνομιλητή που έχω απέναντί μου. Ξαφνικά αρχίζω να βρίσκω την έννοια του σπιτιού κάπως εξωφρενική. Είμαι πάντα πρόθυμος να κάνω εποικοδομητικό διάλογο με τον άλλον. Προφανώς, είναι δύσκολο για τον συνομιλητή μου να συλλάβει την έννοια του βιώσιμου χώρου υπό παραδοσιακούς όρους: άλλωστε, δεν έχει σπίτι. Ωστόσο, ούτε άστεγος είναι. Καθώς προσπαθώ να στρέψω αλλού την κουβέντα, θίγω το ζήτημα του «μέλλοντος». Κι εδώ ισχύουν τα ίδια: το μέλλον δεν σημαίνει τίποτα για εκείνον». Μια ξεκαρδιστική παράσταση που θέτει επί τάπητος μείζονα φιλοσοφικά ζητήματα και διαδραματίζεται στα βαγόνια του Rollende RoadShow της Φόλκσμπύνε.

Με ελληνικούς υπέρτιτλους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ρενέ Πόλλες
Σκηνοθεσία: Ρενέ Πόλλες

Σκηνικά: Lenore Blievernicht /Nina Peller με τα βαγόνια της “Rollende-Road-Schau (RRS)” από τους Bert Neumann, Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz 2000-2006
Κοστούμια: Nina von Mechow
Φωτισμοί: Frank Novak

Παίζουν: Kathrin Angerer, Inga Busch, Trystan Pütter, Samuel Schneider

Πληροφορίες: http://greekfestival.gr/gr/home
Παραστάσεις: Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στις 22.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b