Ασκήσεις Θανάτου στον Πολυχώρο Τέχνης και Έκφρασης +Αίσθημα
Το θεατρικό έργο Ασκήσεις Θανάτου του Χρήστου Ναούμ ανεβαίνει στον Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρσης + Αίσθημα την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 23:00 για λίγες μόνο παραστάσεις.
Oι Ασκήσεις Θανάτου του Χρήστου Ναούμ είναι μια κωμωδία που θέμα της έχει την εξαπάτηση και την υπονόμευση του θανάτου από τον έρωτα. Τελετάρχες κηδειών, ντιζέζ, υπηρέτριες, θεούσες και απατημένες τραβεστί στριμώχνονται σε σκάλε κρύβονται σε μπαούλα, κρεμάστρες και φέρετρα πασχίζοντας να παρατείνουν όσο γίνεται περισσότερο την ηδονή και την εξουσία. Απρόβλεπτες καταστάσεις τους αναγκάζουν να συνυπάρξουν αλλά όχι να αγαπηθούν, εξαρτημένοι καθώς είναι ψάχνουν τρόπο διαφυγής αλλά δεν βρίσκουν παρά μόνο στον φθηνό έρωτα και στο ακριβό χρήμα. Μια απολαυστική σάτιρα που στόχο έχει να μας απελευθερώσει από το φόβο όχι μόνο του θανάτου αλλά και του απαγορευμένου έρωτα. Μια παράσταση γεμάτη ευρήματα, μουσική, χορό τραγούδι με το καλλιτεχνικό βλέμμα της Εύης Δημητροπούλου που σκηνοθετεί με κέφι μια ικανή ομάδα νέων αλλά και έμπειρων ηθοποιών.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Ενημέρωση σε Μετάβαση: Μεγάλο διεθνές συνέδριο στο Πάντειο για την ελευθερία του Τύπου, την πολιτική λογοδοσία, την παραπληροφόρηση στην εποχή του AI
- Η Κασέτα του Μελωδία για τον Γιάννη Σπανό: Τάνια Τσανακλίδου, Γιώτα Νέγκα και Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Λυκαβηττό
- 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Τα highlights του φετινού προγράμματος