MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 3 – 5 Φεβρουαρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακo

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Καλιγούλας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΘΕΑΤΡΟ
Ο Καλιγούλας του Αλμπέρ Καμύ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Το κορυφαίο έργο του Άλμπερ Καμύ ανεβαίνει από τις 3 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη-Knutsen, με τον Γιάννη Στάνκογλου στο ρόλο του Ρωμαίου Αυτοκράτορα, έναν πολυμελή θίασο εξαιρετικών ηθοποιών και πρωτότυπη μουσική live επί σκηνής από τον Blaine Reininger των Tuxedomoon. Στο πιο γνωστό έργο του Αλμπέρ Καμύ, ο Καλιγούλας οδηγείται στα όρια της παράνοιας μετά την απώλεια της αδελφής και ερωμένης του Δρουσίλλας.

Τιμές; Διακεκριμένη: 25€, Κανονικό: 18€, Φοιτητικό, 65: 12€, ΑΜΕΑ, Άνεργοι: 10€, Κάθε Πέμπτη ειδική ενιαία τιμή: 8€
Πότε; Τετάρτη & Κυριακή 19.00, Πέμπτη & Παρασκευή 20.30, Σάββατο 18.00 & 21.00
Που; Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 32 – 34, Πειραιάς

ΕΚΘΕΣΗ
ainigma 7000 xronon ethniko arxaiologiko mouseio 2017 2

Αίνιγμα 7000 χρόνων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Το Αθέατο Μουσείο είναι η επιτυχημένη δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών. Κάθε δύο μήνες ένα αντικείμενο παρουσιάζεται στους επισκέπτες για πρώτη φορά και ξεδιπλώνει την αφήγηση της άγνωστης ιστορίας του. Μετά από τα έντεκα θαυμάσια αντικείμενα που ήρθαν στο φως της έκθεσης έως τώρα, το Αθέατο Μουσείο υποδέχεται «ένα αίνιγμα 7000 χρόνων». Πρόκειται για ένα μοναδικό σε μέγεθος έργο γλυπτικής της τελικής νεολιθικής περιόδου, που αποδίδει αινιγματικά την ανθρώπινη μορφή.

Πότε; Έως την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
Που; Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44, Αθήνα

ΘΕΑΤΡΟ
daimonismenoi theatro weekend

Οι Δαιμονισμένοι του Ντοστογιέφσκι Θέατρο Rex
Το Εθνικό Θέατρο στη σκηνή Κοτοπούλη – REX, παρουσιάζει σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή, την θεατρική παράσταση “Δαιμονισμένοι”, μια παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Φιόντορ Μιχαήλοβιτς Ντοστογιέφσκι. Δώδεκα ηθοποιοί, πέντε μουσικοί και μια λυρική τραγουδίστρια συνδιαλέγονται επί σκηνής και δημιουργούν ένα ψηφιδωτό διαφορετικών τεχνών, ερμηνεύοντας ένα θεατρικό ορατόριο.

Τιμές; 20€, 15€, 10€ (φοιτητικό), Τετάρτη και Πέμπτη ενιαία τιμή 13€
Πότε; Κάθε Τετάρτη με Κυριακή στις 19.00
Που; Εθνικό Θέατρο – Θέατρο REX – Σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη, Πανεπιστημίου 48 | Τηλέφωνο: 2103305074

ΜΟΥΣΙΚΗ
ute lemper theatro pallas weekend

H Ute Lemper στο Θέατρο Παλλάς
Η γοητευτική Γερμανίδα ντίβα επιστρέφει στη χώρα μας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, με μία παράσταση σταθμό στην καλλιτεχνική της πορεία, όπου ο λόγος του μεγάλου δραματουργού και ποιητή Berthold Brecht συναντούν τη μουσική του Kurt Weill, στο Θέατρο Παλλάς. H Lemper πρόκειται να μας μεταφέρει στη μυστηριώδη ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολεμικού Βερολίνου με θρυλικά τραγούδια όπως το “Surabaya Johnny” και “Speak Low”, μελωδίες από την “Όπερα της Πεντάρας” με τον “Mack the Knife” και την “Pirate Jenny” και ερωτικά Tango, όπως το “Youkali Tango- Habanera”.

Τιμές; από 15€
Πότε; Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 21.00
Που;
 Θέατρο Παλλάς , Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

ΤΑΙΝΙΑ
gold tainia weekend

Gold
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το «Gold» είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βιογραφική περιπέτεια από τον Stephen Gaghan, το δημιουργό του προ δεκαετίας «Syriana». Εμπνευσμένο από το σκάνδαλο της Bre-X Minerals Corporation που ξέσπασε το 1993, όταν η εταιρία δήλωσε πως έχει ανακαλύψει ένα τεράστιο κοίτασμα χρυσού στην Ινδονησία, το Gold παρακολουθεί την περιπέτεια του χρυσοθήρα David Walsh (Mathew McConaughey) και του γεωλόγου Michael Acosta (Édgar Ramírez) στην ινδονησιακή ζούγκλα καθώς αναζητούν τον θησαυρό που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b