MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Emma Watson είναι η “Πεντάμορφη”: Δείτε το πρώτο trailer

Mία προσαρμογή του κλασσικού παραμυθιού, “H Πεντάμορφη και το Τέρας”, στη μεγάλη οθόνη, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2017 από την Disney. Τα γυρίσματα τελείωσαν και το πρώτο επίσημο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

Monopoli Team

Το κλασσικό παραμύθι μιας “πεντάμορφης” νεαρής γυναίκας που βλέπει πίσω από την τερατώδη εμφάνιση ενός καταραμένου πρίγκιπα έχει αποδοθεί πολλές φορές, όχι μόνο σε κινούμενα σχέδια αλλά και σε μιούζικαλ και τηλεοπτικά σόου. Στις 17 Μαρτίου 2017, αναμένουμε μία ξεχωριστή κινηματογραφική απόδοση, με πρωταγωνιστές την Emma Watson από τη σειρά ταινιών Harry Potter και τον Dan Stevens του Downtown Abbey.

emmawatson161116
Emma Watson

“(Η ταινία) δεν είναι για να αλλάξουμε κάτι”, δήλωσε ο παραγωγός David Hoberman. “Είναι για να δώσουμε διάσταση. Θα δώσουμε στους fans αυτό που περιμένουν και ακόμα παραπάνω. Όχι απο άποψη ποσότητας, αλλά από άποψη ιστορίας και χαρακτήρων”. Έτσι η ιστορία μένει η ίδια, ενώ αλλάζουν κάποια στοιχεία που αποδίδουν καλύτερα την ιστορία στη σύγχρονη εποχή. Η Πεντάμορφη και το τέρας, σε κινούμενα σχέδια, ήταν η τρίτη πιο επικερδής ταινία το 1991 και και η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων υποψήφια για Όσκαρ. Αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει από τότε. “Είχα σίγουρα κάποια προβλήματα με το κείμενο στην αρχή”, δήλωσε η Watson. “Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες μικροαλλαγές προκειμένου να κάνουμε την Belle πιο δυναμική και περισσότερο υπέυθυνη για το μέλλον της. Στην ταινία κινουμένων σχεδίων ο πατέρας είναι ο εφευρέτης. Το προορίσαμε αυτό για τη Belle. Δημιουργήσαμε ένα παρελθόν για αυτή, στο οποίο ανακάλυψε ένα είδος πλυντηρίου, κι έτσι αντί να πλένει ρούχα, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το χρόνο για να διαβάσει.”  

beauty2161116

Σκηνοθεσία: Bill Condon
Πρωταγωνιστούν επίσης: Luke Evans (Fast and the Furious 6), Kevin Kline (Wild Wild West), Ewan McGregor (Ο πόλεμος των Άστρων, Trainspotting)

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/OvW_L8sTu5E” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b