MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Σέρλοκ Χολμς – Ένα Μυστήριο με Νόημα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η ανανεωμένη Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου την παράσταση «Σέρλοκ Χολμς – Ένα Μυστήριο με Νόημα» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Ντίνας Σταματοπούλου και πρωτότυπη μουσική του Κωστή Μαραβέγια.

Μαρίνα Πυλαρινού

Ο Σέρλοκ, αδιόρθωτος στην αδυναμία του για τα σοκολατάκια, μπλέκει σε κωμικά μπερδέματα στο πέρασμά του από την κουζίνα ενός πολύ ιδιότροπου σεφ ή την καρέκλα ενός οδοντιάτρου κάπως ‘ατσούμπαλου’! Αλλά η υπόθεση επεκτείνεται και στο «βασίλειο του μυαλού του», όπου τον καθοδηγεί ένας κόσμος φανταστικός, από νεράιδες, δηλητηριώδεις γίγαντες και ατίθασους νάνους, πελώρια σκυλιά και άλλες φιγούρες από προηγούμενες περιπέτειές του!

Την παράσταση συνθέτουν πρωτοπόρες θεατρικές τεχνικές μιμικής και αυτοσχεδιασμού, σωματικού θεάτρου και θεάτρου σιλουετών, ηλεκτρονικά ηχητικά τοπία και ζωντανή μουσική (πιάνο, κρουστά, ζίθερ, βιολί, κιθάρες, ούτι, φλάουτο) ενταγμένη στη δράση, εναέρια ακροβατικά, πολυφωνικές συνθέσεις και μαριονέτες μεγάλης κλίμακας που απογειώνουν τη φαντασία!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ντίνα Σταματοπούλου
Σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου

Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη-Μάριος Ράμμος
Κοστούμια: Κωνσταντίνα Μαρδίκη-Μάριος Ράμμος
Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας
Χορογραφία: Έλενα Ευαγγελία

Παίζουν: Πατρίκιος Κωστής, Δημήτρης Λιακόπουλος, Βασίλης Ζώης, Ιωάννα Μάντζαρη, Alex de Paris, Αναστασία Στυλιανίδη, Ράνια Φουρλάνου... κι ο άνθρωπος ορχήστρα Λήδα Μανιατάκου

Διάρκεια: 90’ με διάλειμμα
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10€, ΑΜΕΑ/ Άνεργοι / Πολύτεκνοι 7€, Ομαδικό 7€
Πληροφορίες: Κατά τη διάρκεια του έτους θα πραγματοποιηθεί αριθμός παραστάσεων που θα υποστηρίζονται καθολικά από διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11.30 και 15.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b