MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά ο συναρπαστικός “Γύρος του κόσμου σε 80 μέρες”, σε σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη, από τις 23 Οκτωβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ένα πρωτότυπο θεατρικό πολυθέαμα με χιούμορ, δράση, ζωντανή μουσική και τραγούδια από όλο τον κόσμο, και διαδραστικές βιντεοπροβολές! Μια ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Το πασίγνωστο μυθιστόρημα του Ιούλιου Βερν παραμένει αγαπημένο ανάγνωσμα των παιδιών ενάμιση σχεδόν αιώνα μετά την έκδοσή του (1873), με αμέτρητες επανεκδόσεις σε δεκάδες γλώσσες, κινηματογραφικές και θεατρικές μεταφορές. Με αφορμή ένα στοίχημα, ο Φιλέας Φογκ θα ξεκινήσει από το Λονδίνο για τον γύρο του κόσμου με τρένο, πλοίο ποδήλατο, έλκηθρο… ακόμα και με ελέφαντα! Μαζί με τον πιστό αλλά αγαθό υπηρέτη του Πασπαρτού, και τον επίμονο αστυνόμο Φιξ ταξιδεύουν σε μακρινά μέρη, γνωρίζουν αλλιώτικους ανθρώπους, αντιμετωπίζουν απρόοπτες καταστάσεις και καταφέρνουν να σώσουν την πριγκίπισσα Αούντα διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή!

Η ιστορία προβάλλει την εφευρετικότητα και την κινητοποίηση των εσωτερικών μας δυνάμεων στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, την αφοσίωση στην επίτευξη στόχων, τονίζει το αίσθημα της τιμής και του δικαίου, μας ξεναγεί στα ήθη και στις παραδόσεις διαφορετικών πολιτισμών, μας εξοικειώνει με την έννοια του χρόνου, προσφέρει άφθονη δράση, χιούμορ και περιπέτεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ιούλιος Βερν, Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθεσία: Τατιάνα Λύγαρη

Σκηνικά: Γιάννης Μετζικώφ
Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ
Μουσική: Μηνάς Ι. Αλεξιάδης
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Χορογραφία: Πέπη Ζαχαροπούλου

Παίζουν: Τίνα Γιωτοπούλου, Δημήτρης Διακοσάββας, Παναγιώτης Κλίνης, Λάμπρος Παπαγεωργίου, Πάνος Παπαγεωργόπουλος, Νικόλας Παπαδοεμιχελάκης, Κωνσταντίνος Πέτρου, Στέφη Πουλοπούλου, Σαμψών Φύτρος

Διάρκεια: 120 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 12€
Διάρκεια Παραστάσεων: 23 Οκτωβρίου - 18 Δεκεμβρίου 2016
Πληροφορίες: Παραστάσεις για σχολεία: Τρίτη-Παρασκευή, ώρα έναρξης 10.00 π.μ. Ειδικές κρατήσεις εισιτηρίων για σχολεία Πληροφορίες: 2108668572, 2108658902
Παραστάσεις: κάθε Σάββατο στις 11.30 και Κυριακή στις 15.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b