MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη με συμμετοχή του Ψαραντώνη

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, μία νεαρή ερμηνεύτρια που έχει να δώσει πολλά στο ελληνικό τραγούδι, παρουσιάζει το ολοκαίνουριο κομμάτι της με τίτλο “Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω”. Συμμετέχει ο Ψαραντώνης φωνητικά αλλά και με τη λύρα του.

Monopoli Team

Πριν δύο χρόνια η Παυλίνα Βουλγαράκη κυκλοφόρησε το πρώτo της άλμπουμ με τίτλο “Λαβύρινθοι” στο οποίο συμμετείχε και ο Μπάμπης Στόκας. Η νέα δουλειά της ερμηνεύτριας – τραγουδοποιού, σε μουσική και στίχους της ίδιας, αναδεικνύει μια πιο δυναμική πλευρά της. 

pavlinavoulgaraki191016

Η ίδια δηλώνει επηρεασμένη από την κρητική μουσική αλλά και γενικότερα από την παραδοσιακή ελληνική μουσική, μιας και ο ρυθμός του κομματιού θυμίζει Καλαματιανό. Η μουσική και το στυλ της όμως πάει ένα βήμα παραπέρα μιας και δηλώνει επίσης επηρεασμένη από gipsy και indie-rock καλλιτέχνες όπως η Florence Welch, από τους Florence and the Machine. Στους στίχους παρακολουθούμε μία κοπέλα που δίνει έναν αγώνα προκειμένου να φύγει από μία δύσκολη κατάσταση. Οι στίχοι είναι βιωματικοί. “Οτιδήποτε γράφω πρέπει να μου συμβαίνει ή να μου έχει συμβεί, συνήθως πρέπει να συμβαίνει και τώρα”, δηλώνει σε συνέντευξη της, που δημοσίευσε η δισκογραφική της, Cobalt Music. “Φυσικά και είναι δική μου ιστορία”, πρόσθεσε, αναφερόμενη στο νέο κομμάτι της.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/oyw9-XoSif4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b