MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Το όνειρο της Μόλυ στο Θέατρο Παλλάς

Το χαρούμενο, ατμοσφαιρικό και πρωτότυπο τσίρκο Cachivache βρίσκει το σπίτι του στο θέατρο Παλλάς και από 8 Οκτωβρίου μας μεταφέρει όλους στα χρόνια της παιδικής αθωότητας και της ξεγνοιασιάς με τη νέα του παράσταση, “Το όνειρο της Μόλυ”.

Μαρίνα Πυλαρινού

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, μοντέρνους, συντηρητικούς, αλλά και εναλλακτικούς θεατές, με πολλά ακροβατικά κόλπα, ζογκλερικά, θέατρο, ζωντανή μουσική και άφθονο γέλιο.

Το τσίρκο Cachivache είναι μία ομάδα σύγχρονου τσίρκου που ιδρύθηκε το 2011, έχει εμφανιστεί σε δεκάδες φεστιβάλ στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, σε ανοιχτά και κλειστά θέατρα, σε πάρκα και πλατείες δίνοντας πάντα έναν ιδιαίτερο τόνο και κερδίζοντας κάθε κοινό. Το πολυμελές σχήμα του απαρτίζεται από οκτώ μουσικούς, οι οποίοι συνοδεύουν ζωντανά την παράσταση.

to oneiro tis molu theatro pallas 2016

Η Μόλυ είναι ένα ορφανό κοριτσάκι που έχει ένα όνειρο: να παίξει στο τσίρκο! Όταν ο μοχθηρός διευθυντής του ορφανοτροφείου την τιμωρεί, η Μόλυ αποφασίζει να το σκάσει για να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Το πρώτο βράδυ που θα περάσει μακριά από το ορφανοτροφείο, θα δει ένα απίθανο όνειρο. Ένα ολόκληρο τσίρκο, με ζογκλέρ, ακροβάτες, κορίτσια λάστιχο, κλόουν και μια τρελή μπάντα, την παίρνει μαζί του. Ο παλιάτσος που τη συντροφεύει της δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης για να καταφέρει το όνειρό της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μανώλης Καρυωτάκης
Σκηνοθεσία: Μανώλης Καρυωτάκης – Esther Andre Gonzalez

Μουσική: Μιχάλης Στεφανίδης

Παίζουν: Άγγελος Αργυρόπουλος, Ερμιόνη Δόβα, Μανώλης Καρυωτάκης, Βαγγέλης Κρητικός, Σπύρος Μάστορας, Αγγελική Μερεντίτη, Δημήτρης Μπακόπουλος, Νίκος Μπακόπουλος, Άλβαρο Ραμίρεζ, Μιχάλης Στεφανίδης, Αντωνία Σωτηροπούλου, Πολυχρόνης Τόμπορης, Χρύσα Τραϊκοπούλου

Διάρκεια: 2 ώρες με διάλειμμα
Τιμές Εισιτηρίων: 12€
Πληροφορίες: Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr, sofikoukouvagia.com, artinfo.gr, 210 92 13 310, Καταστήματα Public, Seven Spots, Media Markt
Παραστάσεις: Σάββατο στις 15.00, Κυριακή στις 11.30
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b