MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Μόλις χώρισα στο Θέατρο Κιβωτός

Από τις 13 Οκτωβρίου η παράσταση «Μόλις Χώρισα» ανεβαίνει στο Θέατρο Κιβωτός, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, αυτή τη φορά ως μιούζικαλ.

Monopoli Team
Όσο για την υπόθεση, ένα ζευγάρι χωρίζει, μια μητέρα βρίσκεται σε παράκρουση και οι φίλοι τους ετοιμάζουν ένα μοναδικό πάρτυ γενεθλίων με Ελληνικές μελωδίες από προηγούμενες δεκαετίες. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν στην παρέα προστίθενται ένας Ισπανός, μια ντήλερ της Tupperware, το pizza boy της περιοχής κι ένας γνωστός Dj.

Με μια τούρτα γενεθλίων κι ένα χωρισμό, αρχίζει το πιο in party της φετινής θεατρικής σεζόν, από τους Νάντια Μπουλέ και το Μέμο Μπεγνή, οι οποίοι μαζί με τη Σόφη Ζαννίνου, τη Μαρία Γεωργιάδου, τον Ορφέα Παπαδόπουλο, την Αντιγόνη Ψυχράμη, το Δημήτρη Λιακόπουλο, την Κωνσταντίνα Κλαψινού, το Γιάννη Μανιατόπουλο, τον Αντώνη Σταμόπουλο και τον Kon Cept, τραγουδούν αγαπημένα τραγούδια κάνοντάς μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας.

Μαζί τους, οι: Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαρία Δελετζέ, Φένυα Ζαχαρίου, Μιχάλης Κουναλάκης, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Αλέξανδρος Έντμαν.

molis xwrisa

Σύμφωνα με το σκηνοθέτη, Βασίλη Μυριανθόπουλο, “το “Μόλις Χώρισα” ήταν πάντα ένα πάρτυ. Από το 1998 που πρωτοανέβηκε, μέχρι και την κινηματογραφική του μεταφορά το 2008, πρότεινε πάντα μια ευφάνταστη λίστα τραγουδιών, που μας κάνουν να σκεφτόμαστε τα καλά στοιχεία της καθημερινότητας μας.
Αυτό το «φλερτ» του θεατρικού έργου με το μιούζικαλ, με έβαλε στη σκέψη, ότι την επόμενη φορά που θα ανέβει, θα μπορούσε να έχει αυτήν τη μορφή. Κι έτσι κι έγινε!
Το 2016, λοιπόν, το Μόλις Χώρισα ανεβαίνει σαν «τζουκ μποξ μιούζικαλ», με πασίγνωστες και αγαπημένες ελληνικές μελωδίες, από τη δεκαετία του 1970-80. Η ολοκαίνουργια και φρέσκια παρέα, που παίρνει τα ηνία από τις προηγούμενες διανομές, αναβαθμίζει τον τρόπο που εκφράζονται οι ήρωες μας και προεκτείνει την ερμηνεία της με τα ζωντανά τραγούδια. Ένας dj επί σκηνής και το διαδραστικό παιχνίδι που προτείνει το έργο, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Μια ισορροπία που αλλάζει συνεχώς ανάμεσα στο θεατρικό λόγο, τη χορογραφία, το τραγούδι, το θέαμα, κρατάει σπαρταριστό μπροστά μας το ερώτημα, «Υπάρχει σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις ένα χωρισμό;»
Μια καινούργια γενιά τριαντάρηδων, λοιπόν, που έχει ήδη αποφασίσει τις αρχές της ζωής που θέλει να ακολουθήσει, προβληματίζεται πάλι για το πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις μας, φιλικές, ερωτικές και οικογενειακές.
Και πάνω απ’ όλα, εύχεται σε όλους αυτούς που μας χωρίσαν, ή θα μας χωρίσουν, να είναι πάντα καλά!”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βασίλης Μυριανθόπουλος και Βαγγέλης Χατζηνικολάου
Σκηνοθεσία: : Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνικά: Ηλίας Γαβριήλ, Βασίλης Καραργύρης
Κοστούμια: Θανάσης Γκασιόνης
Μουσική: Kon Cept
Φωτισμοί: Βασίλης Καραργύρης
Χορογραφία: Άννα Μάγκου

Παίζουν: Μέμος Μπεγνής, Νάντια Μπουλέ, Σόφη Ζαννίνου, Μαρία Γεωργιάδου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Αντώνης Σταμόπουλος, Γιάννης Μανιατόπουλος, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαρία Δελετζέ, Φένια Ζαχαρίου, Μιχάλης Κουναλάκης, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Αλέξανδρος Έντμαν.

Διάρκεια: 120’
Τιμές Εισιτηρίων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα €18 είσοδος για θέσεις στις σειρές από 1 έως 5 | €15 είσοδος για τις λοιπές σειρές | €12 για φοιτητές και τους άνω των 65 | €10 άνεργοι. Σάββατο βράδυ και Κυριακή €23 είσοδος για θέσεις στις σειρές από 1 έως 5 | €18 είσοδος για τις λοιπές σειρές.
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b