MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Vinyl is Βack παρέα με τα Public

Τα Public, συνεχίζουν τις δράσεις τους για την υποστήριξη του βινυλίου και της μουσικής και συμμετέχουν ως Platinum Χορηγός στο Vinyl Is Back, μιας από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για το βινύλιο.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η 8η κατά σειρά διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Τρεις μέρες γεμάτες βινύλια, ζωντανή μουσική και άλλες μουσικές εκπλήξεις σας περιμένουν!

Πιο συγκεκριμένα, τα Public θα έχουν το δικό τους χώρο στο Vinyl Is Back στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου διαθέτοντας προς πώληση στο κοινό δίσκους βινυλίου, αλλά και πικ-απ, μουσικά βιβλία, t-shirts με μουσικά θέματα και άλλα προϊόντα που θα ενθουσιάσουν τους μουσικόφιλους και τους retro lovers.

vinyl is back public 2016

Το καλύτερο; Αναζητήστε στο περίπτερο των Public το φυλλάδιο Addicted to vinyl, διαβάστε τις «Ιστορίες 331/3 στροφών» και τις «μουσικές εξομολογήσεις» από την ομάδα των Public και βρείτε στο οπισθόφυλλο 2 ειδικά κουπόνια για να απολαύσετε μοναδικές μουσικές προσφορές στις επόμενες αγορές σας:

• Με την προσκόμιση του κουπονιού 10% σε ένα φυσικό κατάστημα Public μέχρι τις 31/10 θα έχετε έκπτωση 10% σε όλα τα βινύλια.
• Επιπλέον, με την ενέργεια 3for2, μπορείτε να πάρετε δώρο 1 CD ή DVD, αγοράζοντας 3! Ισχύει για αγορές μόνο στα φυσικά καταστήματα Public και μόνο για το διάστημα 26/9/2016 έως 30/9/2016. Από την ενέργεια εξαιρούνται παιδικά CD DVD και βινύλια.

Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στον κόσμο του βινυλίου στην έκθεση Vinyl is Back στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Απολαύστε πολλά παράλληλα events, μουσικές εκπλήξεις και DJ sets και ανακαλύψτε τα βινύλια που θα εμπλουτίσουν τη δισκοθήκη σας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b