MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Trapped: Θανάσιμη παγίδα στην παγωμένη Ισλανδία

Νέα, συναρπαστική σειρά, γεμάτη αγωνία και μυστήριο, ξεκίνησε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και προβάλεται κάθε Τετάρτη στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD.

Monopoli Team
Καθώς ένα πλοίο που μεταφέρει 300 επιβάτες από τη Δανία μπαίνει σε ένα μικρό λιμάνι μιας Ισλανδικής πόλης, βαρύ χιόνι αρχίζει να πέφτει. Το πλοίο δεν μπορεί να φύγει έως ότου η θύελλα σταματήσει και ο κεντρικός δρόμος της πόλης είναι αδιάβατος. Ένα ακρωτηριασμένο και διαμελισμένο σώμα εμφανίζεται στην ακτή, ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα δολοφονήθηκε μόλις λίγες ώρες πριν. Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Andri Olafssun, με κατακερματισμένη προσωπική ζωή συνειδητοποιεί ότι ένας δολοφόνος κατέβηκε στην πόλη του. Τα νέα διαδίδονται και η τάξη μετατρέπεται σε χάος, καθώς οι επιβάτες του πλοίου και οι κάτοικοι της πόλης συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι πιθανοί ύποπτοι και ότι ένας δολοφόνος είναι παγιδευμένος ανάμεσα τους.

trapped226916
Από το σκηνοθέτη του Everest, ενός από τα πιο αγωνιώδη θρίλερ που πραγματεύονται την επαφή του ανθρώπου με την φύση, Baltasar Kormakur, ο οποίος έχει κερδίσει εκτός των άλλων και το βραβείο FIPRESCI στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης του 2000 για την ταινία του 101 Reykjavik.

Μαζί του στη σκηνοθεσία οι Oskar Thor Axelsson, Baldvin Zophoniasson, Borkur Sigporsson και στο σενάριο οι Sigurjon Kjartansson, Clive Bradley, Olafur Egilsson, Johann Aevar Grimsson, Sonia Moyersoen, Klaus Zimmermann. Το Trapped εμφανίζεται πολλά υποσχόμενο. 

olafsson6916

Olafur Darri Olafsson

Πρωταγωνιστούν: Olafur Darri Olafsson (The BFG, The Last Witch Hunter, A Walk Along The Tombstones, The Secret Life Of Walter Mitty, The Deep, Contraband), Ingvar Eggert Sigurdsson (Everest, Of Horse And Men, Metalhead), Ilmur Kristjansdottir, Nina Dogg Filippusdottir

Η σειρά κέρδισε τα βραβεία καλύτερου τηλεοπτικού δράματος/κωμωδίας της χρονιάς, καλύτερης μουσικής και καλύτερων οπτικών εφέ στα Edda Award στην Ισλανδία. 

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b