MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Μάρκος ο Γάτος στο Θέατρο Φούρνος

Το Θέατρο Φούρνος παρουσιάζει το παραμύθι της Ελεάνας Σαντοριναίου “Μάρκος ο Γάτος”, από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 17.30.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο Μάρκος είναι ένας ευτυχισμένος φοβερός και τρομερός γάτος. Ζει σε ένα σπιτάκι μαζί με την αφεντικίνα του την κυρία-Φλώρα. Δεν έχει παράπονο για τίποτα. Όμως, όλα στη ζωή του αλλάζουν όταν η κυρία-Φλώρα βρίσκει ένα μικρό σκυλάκι έξω από την πόρτα του σπιτιού της & αποφασίζει να το κρατήσει. Ο Μάρκος φοβάται ότι μέρα με τη μέρα χάνει την αφεντικίνα του, η οποία πλέον φροντίζει και το σκυλάκι. Για να την ξανακερδίσει προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του και να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που είναι.

Πρόκειται για ένα έργο ειδικά γραμμένο για τον Φούρνο, με μηνύματα για την ευαίσθητη σχέση γονιού με παιδί, ειδικά μετά τον ερχομό ενός μικρού αδελφού. Η παράσταση είναι διαδραστική και άκρως διασκεδαστική, καθώς συμμετέχουν όλα τα παιδιά που την παρακολουθούν. Τα ηνία αναλαμβάνουν δύο ηθοποιοί, μπόλικη μουσική και κούκλες, τα οποία προσφέρουν τρυφερές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ελεάννα Σαντοριναίου
Σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου

Σκηνικά: Αντώνης Νομικός
Κοστούμια: Άννα Σαντοριναίου
Μουσική: ABC (Alternative Blues Company)
Φωτισμοί: Πολυδεύκης Κιρλίδης

Παίζουν: Ευγενία Μαραγκού και Ματίνα Δημητροπούλου

Διάρκεια: 55 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 8€
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b