MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φεστιβάλ Λουτρακίου

Το φετινό πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα του Loutraki Festival αποτελείται από ένα τρίπτυχο εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής (19-21 Ιουνίου), το κυρίως πρόγραμμα του Φεστιβάλ (20 Ιουλίου – 20 Αυγούστου) με σημαντικούς, όσο και τοπικούς καλλιτέχνες και το Odyssia Festival (30 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου).

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Για μια ακόμα χρονιά το Φεστιβάλ στηρίζει τους καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής και επιδιώκει δικές του παραγωγές.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

20 Ιουλίου
Η Μικτή Χορωδία Λουτρακίου και η Παιδική Χορωδία Κορίνθου συμπράττουν με το Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη.

25 Ιουλίου
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου με τους Τακίμ, τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ, σε ένα επετειακό αφιέρωμα στον Χρόνη Αηδονίδη.

18 Αυγούστου
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα τραγουδήσει για την Πανσέληνο σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Τα χρώματα της Ελλάδας».

Παράλληλα, δυναμικό παρόν δίνουν εντόπιοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα στο Blues Festival, το Rock Festival και τα Tuesday Sunsets, Beach Party θα πραγματοποιηθούν στη Λίμνη Βουλιαγμένης με τους Swinging Cats (5 Αυγούστου) και τους Buenaventura (20 Αυγούστου), ενώ το πρόγραμμα διανθίζεται με την σημαντική αρχιτεκτονική έκθεση του Δημήτρη και της Σουζάνας Αντωνακάκη (εγκαίνια έκθεσης 29 Ιουλίου), την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Πιο Γλυκός Ύπνος» του Λουτρακιώτη συγγραφέα Γιάννη Πέτρου και το musical Grease.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b