MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Νικόλ Κίντμαν στη νέα ταινία του Λάνθιμου

Η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του βραβευμένου έλληνα σκηνοθέτη,

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ύστερα από την καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του “The Lobster” που πραγματοποιεί σπουδαία καριέρα στο αμερικανικό box office αγγίζοντας σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών τα 7 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, ο Γιώργος Λάνθιμος είναι έτοιμος να ξεκινήσει σε λίγους μήνες τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, ένα ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο “The Killing of a Sacred Deer“.

Η είδηση δεν είναι πως κι αυτή τη φορά θα συνεργαστεί με τον Colin Farrell που υποδύεται ένα χειρούργο, ο οποίος προσπαθεί να ενσωματώσει στην οικογένειά του ένα έφηβο αγόρι με προβληματική συμπεριφορά, ούτε ότι το σενάριο (που υπογράφει και πάλι ο μόνιμος συνεργάτης του Ευθύμης Φιλίππου) είναι εμπνευσμένο από τραγωδία του Ευριπίδη αλλά πώς η Νικόλ Κίντμαν θα παίξει σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου τον κεντρικό γυναικείο χαρακτήρα.

Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη ταινία που σκηνοθετεί ο έλληνας σκηνοθέτης μετά από τον «Αστακό» αφού σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται η ταινία του με τίτλο “The Favorite“. Πρόκειται για ένα δράμα εποχής που διαδραματίζεται στην Αγγλία του 17ου αιώνα κι αφορά στην ιστορία της Βασίλισσας Άννας. Το φιλμ έχει πρωταγωνίστριες την Olivia Colman, την Rachel Weisz (η συνεργάτιδα του Λάνθιμου στον «Αστακό» πήρε το ρόλο που αρχικά προοριζόταν για την Kate Winslet) και την Emma Stone.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b