MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

The dog days are over του Jan Martens στην Πειραιώς 260 – Φεστιβάλ Αθηνών

Το Θέατρο Πειραιώς 260 φιλοξενεί τον Jan Martens, ο οποίος θα παρουσιάσει στις 22 και 23 Ιουνίου την παράσταση “The Dog Days Are Over”, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Με το The dog days are over, ο Γιαν Μάρτενς κάνει μια μελέτη πάνω στην ανθρώπινη αντοχή. Με βασικό σκοπό να αποκαλύψει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τον χορευτή, ο γνωστός δημιουργός οδηγεί τους χορευτές του σε μια χορογραφία που αποτελείται αποκλειστικά από «πηδήματα, δύναμη και γεωμετρία».

Σε μια πολυσύνθετη, δυναμική, εξουθενωτική χορογραφία, μαθηματικής ακρίβειας και συγχρονισμού μεταξύ των χορευτών, είναι αδύνατον να μη συμβούν λάθη. Είναι η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν και το άτομο αποκαλύπτεται, καθώς ο αγώνας για τελειότητα αποδεικνύεται μάταιος. Το κοινό έρχεται αντιμέτωπο με τη νέα κατάσταση και καλείται να δει τους καλλιτέχνες με διαφορετική ματιά.

the dog days are over jan martens peiraios 260 festival 2016 2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χορογραφία: Jan Martens

Παίζουν: Cherish Menzo, Nelle Hens, Piet Defrancq, Kimmy Ligtvoet, Steven Michel, Julien Josse, Laura Vanborm en Naomi Gibson and/or Morgane Ribbens, Ilse Ghekiere, Victor Dumont, Connor Schumacher

Τιμές Εισιτηρίων: ​25€ 15€ (Φοιτητικό) 5€ (Άνεργοι-A.μεΑ.)
Παραστάσεις: 22 και 23 Ιουνίου στις 21.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b