Φωτογραφία
Υπεραστικές Περιπλανήσεις: Έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών του Instagram στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ
Οι Έλληνες φωτογράφοι του Instagram παρουσιάζουν την 4 η ομαδική τους έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Υπεραστικές Περιπλανήσεις». Ένα ταξίδι στις εικόνες της Ελλάδας και της Κύπρου που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, ώρα 20:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ.
A
A
Την έκθεση διοργανώνει η μη κερδοσκοπική ομάδα «Greek Instagram Events» με την συμμετοχή 252 φωτογράφων της οικογένειας του Instagram. Δρόμοι, άνθρωποι, στιγμές, τοπία, χρώματα, εικόνες καθημερινότητας των περιοχών που ζούμε και αγαπάμε ζωντανεύουν μέσα από τη ματιά φίλων της φωτογραφίας που ο καθένας από αυτούς αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο σε μια ομαδική ή ατομική περιπλάνηση!
Η έκθεση «Υπεραστικές Περιπλανήσεις» ξεκινάει το ταξίδι της με αφετηρία την Αθήνα και κατόπιν θα μεταφερθεί σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.
Ανοιχτά για το κοινό από 27/5/2016 έως 19/6/2016, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 24:00 το βράδυ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι ONIRAMA για τρεις γιορτινές βραδιές στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
COSMOTE TV: Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Ριφιφί»
Το Benedict Berlin έφτασε στην Αθήνα – Το all day concept που αλλάζει την εμπειρία του πρωινού
Τα βιβλία των Χριστουγέννων – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών
Τα βιβλία των Χριστουγέννων – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Ανακοινώθηκαν τα βραβεία του Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου – Οι προβολές συνεχίζονται
Στο Παρά Πέντε-20 χρόνια μετά: Στον “αέρα” το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου reunion
Τα βιβλία των Χριστουγέννων – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Μίνωας
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας τα Σάββατα στον Σταυρό του Νότου Club