MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποιό “φιλαράκι” θα λείπει από το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion;

Μετά τη χαρμόσυνη είδηση για το τηλεοπτικό reunion της σειράς “Φιλαράκια” το διαδίκτυο πήρε φωτιά με έναν άπειρο αριθμό GIFs, memes και αφιερωμάτων από τους ευτυχισμένους φανς. Παρ’ όλα αυτά μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ένα φιλαράκι έρχεται και το καταστρέφει για όλους!

author-image Πένυ Νικολάου

Συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός Chandler Bing (Matthew Perry) δε θα παρευρεθεί στο πάρτι αυτό καθώς θα βρίσκεται στο Λονδίνο κάνοντας πρόβες για το θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί “The End of Longing.” Κάτι που άφησε το κοινό με μεγάλη λύπη!

matthew perry play london

Μάλιστα οι φανς λόγω της μεγάλης τους δυσαρέσκειας είναι πεπεισμένοι πως η ομάδα καταστροφής των reunions για το 2016 αποτελείται από τον Matthew Perry αλλά και τον ηθοποιό Zac Efron ο οποίος ήταν ο μόνος από τους βασικούς ηθοποιούς του “High School Musical” που δεν παρευρέθηκε στη 10η επέτειο! Πάντως ο Efron μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο για να βγει στον αέρα για τους φανς την ημέρα του reunion. Το ίδιο φαίνεται πως θα επιχειρήσει και ο Matthew Perry! O 46χρονος ηθοποιός θα πραγματοποιήσει ένα κομμάτι γυρισμένο από πριν για να παίξει την ημέρα εκείνη του σόου.

Πρόκειται για ένα δίωρο σόου ως τιμή στο σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους ο οποίος πρόσφατα έφτασε το 1000 τηλεοπτικό επεισόδιο! Στο σόου επίσης θα παρευρεθούν το καστ των σειρών “The Big Bang Theory,” “Will & Grace,” “Cheers” και “Frasier”. Παρακάτω βλέπουμε μια φωτογραφία που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram η πρωταγωνίστρια της σειράς “Big Bang Theory”, Kaley Cuoco με τη συνάντηση του καστ των δυο σειρών (“Friends” και “Big Bang Theory”)! Όπως σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία της: “Η βραδυά έγινε! Δε μπορώ να αναπνεύσω! Τα “φιλαράκια” συναντάνε τη “Big Bang Theory”.

friends reunion

Αν και ο Matthew Perry δε θα βρίσκεται μαζί με τα υπόλοιπα φιλαράκια το μόνο σίγουρο είναι όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο θα είναι πάντα εκέι για αυτούς! (I’ ll be there for you – theme song) Δείτε τον ηθοποιό να απαντάει σωστά σε όλες τις σχετικές με τα Friends ερωτήσεις!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b