MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ομορφιά των φακίδων μέσα από το φακό του Brock Elbank

Οι φακίδες είναι και πάλι στη μόδα! Πολλοί είναι εκείνοι που βάφουν ψεύτικες φακίδες στο πρόσωπό τους μόνο και μόνο για να ακολουθούν τη μόδα και να παραμένουν δημοφιλείς. Το νέο πρότζεκτ του Βρετανού φωτογράφου Brock Elbank πραγματικά το επιβεβαιώνει!

author-image Πένυ Νικολάου

Τον προηγούμενο χρόνο, ο Brock Elbank επικεντρώθηκε στην προετοιμασία μιας σειράς πορτρέτων που αιχμαλωτίζουν την ομορφιά των φακίδων ενόψει της σχετικής έκθεσης που ετοιμάζει για το 2017. Μέχρι στιγμής έχει φωτογραφήσει 90 άτομα αλλά ο απώτερός του στόχος είναι να δημιουργήσει 150 πορτρέτα απίστευτα όμορφων ανθρώπων με φακίδες, όπως αναφέρει. Μάλιστα, προσκαλεί όλους εκείνους που επιθυμούν από μόνοι τους να γίνουν μέρος της σειράς φωτογραφιών του, να στείλουν email ([email protected]) με μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία του εαυτού τους .

fakides 4

Όπως ο ίδιος σημειώνει, αυτό που τον συνεπαίρνει σε όσους φωτογραφίζει είναι οι μάχες που έχουν δώσει στη ζωή τους αφού σχεδόν όλοι πάλεψαν από πολύ μικρή ηλικία με τις φακίδες τους για τις οποίες πολύ συχνά δέχονταν bulling στο σχολείο. Καθώς μεγάλωναν άλλοι συνέχισαν απλώς να ζούν με αυτές και άλλοι εν τέλει τις αγάπησαν. Ελπίζει πως με αυτό το πρότζεκτ θα καταφέρει να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους ώστε να καταφέρουν να νιώσουν άνετα με το δέρμα τους και να εκτιμήσουν την απίστευτη ιδιαιτερότητα που οι φακίδες (μικροσκοπικά φιλιά του ήλιου όπως τις ονομάζει) τους βοηθούν να αποκτήσουν.

fakides 10 fakides3 fakides7 fakides 5 fakides17 fakides 8 fakides11 fakides fakides2 fakides12 fakides13 fakides14

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b