MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Οικογένεια Άνταμς στο Θέατρο Βέμπο

Η πιο παράξενη και αστεία οικογένεια, η «Οικογένεια Άνταμς» ετοιμάζει τη βαλίτσα της κι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Θέατρο Βέμπο, στις 29 Ιανουαρίου 2016, από Τετάρτη έως Κυριακή.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Μετά από τη μεγάλη ιστορία της, ως κόμικ, τηλεοπτική σειρά και δυο πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες, η “Οικογένεια Άνταμς” μεγάλωσε, ωρίμασε και αποφάσισε να γίνει και Μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και σε όλη την Αμερική, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϋ, στο Τόκυο, στο Μπουένος Άιρες και σε πολλές άλλες πρωτεύουσες του κόσμου!

Το επιτυχημένο και πολυβραβευμένο μιούζικαλ έρχεται τώρα για πρώτη φορά στη χώρα μας, σε σκηνοθεσία και απόδοση κειμένου – στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου. Μια ξεκαρδιστική μαύρη μουσική κωμωδία, με 27 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, τρία μικρά ταλαντούχα παιδιά και ζωντανή ορχήστρα, θα μας ταξιδέψει με τα βραβευμένα τραγούδια και το μοναδικό χιούμορ της!

oikogeneia antams2 miouzikal bempo 2016

Το θέμα; H αγάπη! Η κόρη της οικογένειας μεγάλωσε και ερωτεύτηκε ένα φυσιολογικό αγόρι που έρχεται με τους γονείς του για να γνωρίσει την οικογένεια Άνταμς. Τι θα συμβεί με τις δυο οικογένειες; Τι είναι φυσιολογικό και τι όχι; Θα καταφέρει τελικά να κερδίσει η αγάπη;

Αν είσαι Άνταμς, όλα μπορούν να συμβούν…!

oikogeneia antams3 miouzikal bempo 2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Marshall Brickman & Rick Elice
Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Μουσική Διεύθυνση: Ηλίας Καλούδης
Μουσική: Andrew Lippa
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη

Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Μαρία Σολωμού Κωνσταντίνος Καζάκος, Ευαγγελία Μουμούρη Demy, Άρης Μακρής (Boys and Noise) Βασίλης Αξιώτης, Παναγιώτης Τασούλης, Ανδρέας Ζόκα και Έντμοντ Κόνα (σε τριπλή διανομή), Γιώργος Γιαννίμπας, Θέμις Μαρσέλλου, Μαρία Βασιλάτου Γιώργος Βούντας, Διονύσης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Ζαράγκαλης, Στέλιος Κέλλερης, Ιουλίτα Μωσαΐδου Βαρβάρα Νεμπή, Κατερίνα Σούσουλα

Διάρκεια: 120 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b