MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

«Νοτιάς»: Kερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη

Ο OTE TV, συμπαραγωγός της νέας σκηνοθετικής δουλειάς του Τάσου Μπουλμέτη «Νοτιάς», προσκαλεί τους συνδρομητές του στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, την Δευτέρα 11 Ιανουάριου 2016 στο θέατρο Παλλάς, προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις.Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο σκηνοθέτης και οι συντελεστές της ταινίας.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ο «Νοτιάς», η νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη μετά την «Πολίτικη Κουζίνα», που παρακολουθεί την ενηλικίωση ενός αγοριού τις δεκαετίες του ‘60, ’70 και ’80 στην Ελλάδα, θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 14 Ιανουαρίου 2016.

Μετά την έξοδό της στους κινηματογράφους, η ταινία θα προβληθεί στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA του OTE TV, σε πρώτη προβολή.
Για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να μπουν στην κλήρωση για μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να στείλουν, έως την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, το μήνυμα «OTE TV» στο 19129.

Μέσα από το πρόγραμμα των συμπαραγωγών του και αυτή τη σεζόν, ο ΟΤΕ TV συμμετέχει σε αρκετές ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, αλλά και φιλμ μικρού μήκους, στηρίζοντας το ελληνικό σινεμά.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b