MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της Nova

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά για τους συνδρομητές της Nova, αφού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες πρεμιέρες, εορταστικές ταινίες και να γνωρίσουν και από κοντά τις πριγκίπισσες της Disney!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου, έρχεται το Novachristmas, με 3 ταινίες κάθε βράδυ από τις 18:30 έως τις 00:30.

Από το Novachristmas θα παρελάσουν όλες οι πριγκίπισσες της Disney, η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Μικρή Γοργόνα, η Πεντάμορφη και η Ωραία Κοιμωμένη μέσα από 11 κλασσικές ταινίες κάθε βράδυ στις 20:30, αλλά και γνωστοί Super ήρωες όπως οι Fantastic Four, οι φύλακες του Γαλαξία και τα Χελωνονιτζάκια. Το καθημερινό μενού του καναλιού συμπληρώνουν οικογενειακές ταινίες, και Χριστουγεννιάτικες πρεμιέρες για όλη την οικογένεια όπως οι ταινίες «The holiday tree» και «The Christmas Sheperd» προκειμένου αυτά τα Χριστούγεννα να είναι …Nova!

TinkerBell

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων όμως θα είναι και τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1HD, με αγαπημένες ταινίες όπως «Christmas in Conway», «Northpole» και «One Christmas Eve», από τις 24 έως τις 26 Δεκεμβρίου.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έρχεται «Η Τίνκερ Μπελ και το τέρας του ποτέ», ενώ λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, θα παρουσιαστεί μία ανασκόπηση των πιο επιτυχημένων ταινιών του 2015. Ιδιαίτερες συνεντεύξεις αγαπημένων ηθοποιών, στιγμιότυπα από τα βραβεία του 2015, σκηνές από ταινίες που έσπασαν τα ταμεία, hot stars του Hollywood που ξεχώρισαν και μία πρώτη γεύση από της ταινίες της νέας χρονιάς θα φωτίσουν την οθόνη με μαγική χριστουγεννιάτικη λάμψη! Ενώ την Πρωτοχρονιά, έρχεται η μαγική πρεμιέρα «Σταχτοπούτα» με τους Κέιτ Μπλάνσετ, Έλενα Μπόναλ Κάρτερ και την Λίλι Τζέιμς.

Το Novalifε, το κανάλι της ζωής μας, θα δώσει και αυτό το δικό του στίγμα για τις ημέρες των γιορτών προβάλλοντας υπέροχες ταινίες στο πνεύμα των ημερών! Τις γιορτινές μέρες η ταινία των 21:00 είναι μια Χριστουγεννιάτικη ταινία για όλους. Συγκεκριμένα, θα προβληθούν αναλυτικά οι παρακάτω ταινίες: 23/12 «The Christmas Spirit», 24/12 «Angels and Ornaments», 25/12 η πρεμιέρα «The Christmas Secret», 26/12 «Merry Ex-Mas» και 31/12 «Christmas under Wraps».

Northpole

Η μεγάλη έκπληξη όμως θα έρθει το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου, αφού τα κανάλια Novacinema καλούν όλα τα παιδιά στο Μαγικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι, στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, με τις Πριγκίπισσες της Disney! Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Σταχτοπούτα, την Πεντάμορφη και την Χιονάτη, να φωτογραφηθούν μαζί τους, και να παίξουν πολλά παιχνίδια με… πριγκιπικές εκπλήξεις!

Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtubeκαι www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο των καναλιών Novacinema & Novalifε.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b