MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιάννης Πάριος, Μελίνα Ασλανίδου, Stavento: μια συνάντηση με πολλές εκπλήξεις!

Μία πολλά υποσχόμενη μουσική συνάντηση αναμένεται να δούμε από τις 28 Νοεμβρίου, στην σκηνή της Ιεράς Οδού. Ο Γιάννης Πάριος μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τις μεγάλες σκηνές, επιστρέφει δυναμικά παρέα με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη, με το συγκρότημα Stavento.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Για αυτή τη συνεργασία ο Γιάννης Πάριος δηλώνει: “Δεν ήθελα να δουλέψω σε μαγαζί, αλλά αυτό εδώ είναι ένας καταπληκτικός χώρος. Και επειδή είμαι με την Μελίνα και τον Μιχάλη, που είναι εκπληκτικοί συνεργάτες, δυσκολεύτηκα να πω όχι. Είπα με μεγάλη ευκολία ναι και το έθεσα και σαν όρο, ότι αν δεν είναι αυτά τα δύο παιδιά, εγώ δεν έρχομαι. Όλοι μας φροντίζουμε να είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, μέχρι ράπερ έγινα, ο Μιχάλης με κατάντησε. (γέλια)

parios aslanidou stavento oloi

Είναι τιμή μας να είμαστε σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, που έχει μία μεγάλη ιστορία και μία τεράστια πολιτιστική ενέργεια. Αλλά για μένα είναι τεράστια η τιμή γιατί πρώτη φορά βρίσκομαι με τον Μιχάλη επί σκηνής αλλά και με τον σπουδαίο καλλιτέχνη, Γιάννη Πάριο, που νομίζω ότι είναι η “Ελλάδα” κάθε φορά που μιλάει. Επίσης, οι υπέροχοι συνεργάτες που μας πλαισιώνουν, ο καταρτισμένος και εξαιρετικός μουσικός, Ντίνος Γεωργούτσος που μας έχει αγκαλιάσει και νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα οικογενεικό περιβάλλον. Πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ μαγικός χειμώνας για όλους μας, γιατί στις πολύ δύσκολες εποχές που ζούμε, νομίζω η μουσική είναι το μόνο που μπορεί να μας ενώσει και να “φέρει πίσω το καλοκαίρι” που λέει και ο μεγάλος Γιάννης Πάριος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις σε αυτό το πρόγραμμα“, δήλωσε η Μελίνα Ασλανίδου.

aslanidou iera odos

Ο Μιχάλης Κουινέλης συγκινημένος δηλώνει:“Για μένα πραγματικά είναι ένα μεγάλο σχολείο, μιας και πρώτη φορά μπαίνω σε μία τέτοια διαδικασία. Ο σημαντικότερος λόγος που δέχτηκα είναι γιατί νιώθω ότι από εδώ θα βγω πιο σοφός και θα γνωρίσω περισσότερα πράγματα και σε αυτό που κάνω, αλλά και σε αυτό που προσπαθώ να κάνω. Δεν ξέρω αν ακουστεί περίεργο, αλλά το ότι μου έδωσε ο Θεός την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Γιάννη Πάριο και σε ένα τραγούδι δισκογραφικά, αλλά και με τη Μελίνα, η οποία θεωρώ ότι είναι παραπάνω από φίλη μου, με έκανε να νιώσω όμορφα και να μπω σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτό το χώρο. Μαζί με το μαέστρο και τους υπέροχους μουσικούς που στελεχώνουν αυτό το σχήμα και από τις πρόβες που κάνουμε, νιώθω ότι θα παρουσιάσουμε ένα πάρα πολύ όμορφο πρόγραμμα και νομίζω ο κόσμος που θα έρθει θα περάσει καλά, μιας και νομίζω ότι έχουμε αγγίξει όλα τα είδη”.

stavento iera odos 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει αναλάβει ο Ντίνος Γεωργούντζος.

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103428272

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b