MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

6 τηλεοπτικές πρεμιέρες που δεν πρέπει να χάσουμε!

Μετά από μια δυναμική έναρξη με πολλές νέες σειρές, ο Οκτώβριος στα κανάλια του ΟΤΕ TV κλείνει δυναμικά με blockbusters και συναρπαστικές πρεμιέρες!

Monopoli Team

OTE CINEMA 1 HD

Ο άνθρωπος του Νοέμβρη  
26 Οκτωβρίου | 21.00  OTE Cinema 1HD
o anthropos tou noembri

Με κωδικό όνομα “The November Man”, ο Πίτερ Ντέβερο (Pierce Brosnan) είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος και καλά εκπαιδευμένος πρώην πράκτορας της CIA, ο οποίος βγαίνει από την ήσυχη συνταξιοδότηση του εξαιτίας μιας πολύ προσωπικής αποστολής. Πρέπει να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ (Olga Kurylenko), η οποία θα μπορούσε να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από μια συνωμοσία δεκαετιών. Θα ανακαλύψει σύντομα πως η αποστολή του τον έχει κάνει στόχο ενός παλιού του φίλου και προστατευόμενο της CIA, του Ντέιβιντ Μέισον (Luke Bracey). Με τις υποψίες για την ύπαρξη ενός καρφιού στην υπηρεσία να μεγαλώνουν, ο Ντέβερο δεν μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν και δεν υπάρχουν κανόνες ή σταθερές για να τον βοηθήσουν. Η δεύτερη κινηματογραφική συνάντηση του Πιρς Μπρόσναν με τον Ρότζερ Ντόναλντσον μετά την ταινία «Κορυφή του Δάντη» του 1997.
Με τους Πιρς Μπρόσναν, Λουκ Μπρέισι (Η πρώτη αγάπη), και Όλγα Κυριλένκο (Quantum of Solace, Μέχρι το θαύμα, Oblivion).

Laggies
29 Οκτωβρίου | 21.00  OTE Cinema 1HD
laggies

Αντιμέτωπη με την κρίση των 30, ένα αβέβαιο μέλλον και μια απροσδόκητη πρόταση γάμου, η νεαρή Μέγκαν ψάχνει τρόπο προσωρινής διαφυγής από την πολύπλοκη ζωή της. Ιδανική λύση μοιάζει η ανέμελη σχέση της με τη νέα δεκαεξάχρονη φίλη της, στο σπίτι της οποίας θα βρει για λίγες μέρες καταφύγιο. Ακόμη κι εκεί όμως, τα πράγματα δε θα είναι τόσο εύκολα κι απλά όσο φανταζόταν.
Με τις Κίρα Νάιτλι, Κλόι Μόρετζ και τον Σαμ Ρόκγουελ.

Billy Eliot: The musical
31 Οκτωβρίου | 21.00 OTE Cinema 1HD
Billy Elliot
Από το Victoria Palace Theatre του Λονδίνου έρχεται στη μικρή οθόνη του OTE CINEMA 1HD ένα μοναδικό μιούζικαλ, βασισμένο στη συγκινητική, υποψήφια για 3 Όσκαρ και 2 Χρυσές Σφαίρες ταινία του Στίβεν Ντάλντρι «Γεννημένος Χορευτής», που κυκλοφόρησε το 2000.
Ένας ταλαντούχος νεαρός χορευτής πρέπει να μάθει να αγωνίζεται για τα όνειρά του, παρά τις έντονες αντιδράσεις της οικογένειάς του και την κοινωνική αποδοκιμασία. Η μουσική είναι του διάσημου Άγγλου τραγουδοποιού Έλτον Τζον, ενώ οι στίχοι φέρουν την υπογραφή του Λι Χολ, σεναριογράφου της ταινίας «Γεννημένος Χορευτής». Με την παράσταση να έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και αποσπόντας συνολικά πάνω από 80 θεατρικά βραβεία.

OTE CINEMA ON DEMAND 

Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι
Από 26 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου 
epitelous ftasame spiti

Η εξωγήινη φυλή των Μπουβ καταλαμβάνει τη Γη με σκοπό να την χρησιμοποιήσουν σαν κρυσφήγετο από τους θανάσιμους εχθρούς τους. Όταν όμως, ο Ουπς από γκάφα αποκαλύπτει τα ίχνη της φυλής του, αναγκάζεται να δραπετεύσει και να το σκάσει με την μικρή Τιπ για να βρουν μαζί ένα τρόπο να διορθώσουν τα πράγματα, ακόμα κι αν χρειαστεί να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο!


H Χώρα Του Αύριο
Από 26 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου 
h xora tou aurio

Μελλοντολογική ταινία που κινείται στην λεπτή κόκκινη γραμμή της αισιοδοξίας και της απαισιοδοξίας σχετικά με το μέλλον της ανθρωπότητας με πρωταγωνιστές τους George Clooney και Hugh Laurie (Dr.House, Veep) σε σκηνοθεσία του Brad Bird (Ρατατούης, Οι Απίθανοι). Η μοίρα φέρνει κοντά μια έξυπνη, αισιόδοξη έφηβη με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις με ένα πρώην παιδί θαύμα και νυν απογοητευμένο, γκριζομάλλη εφευρέτη. Οι δυο τους θα αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού χωροχρόνου που ανήκει στη συλλογική μνήμη και ονομάζεται Tomorrowland. “Η Χώρα του Αύριο” είναι μια ταινία  ανάμεσα σε παιδικό παραμύθι και ταινία επιστημονικής φαντασίας, το φιλμ που φιλοδοξεί, όπως φαίνεται από την ακριβή παραγωγή και το λαμπερό καστ, συνδυάζoντας την δράση με τα θεαματικά εφέ, την παιδική ή εφηβική ματιά διαφόρων πρωταγωνιστών, τα ανθρωπόμορφα συμπαθητικά ρομπότ και την οικολογική συνείδηση.

Pitch Perfect 2
Από 26 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου 
pitch prfect 2

Μετά από μια εξευτελιστική παράσταση, ένας τρόπος υπάρχει η ομάδα του κολλεγιακού συγκροτήματος να κερδίσει τη χαμένη της φήμη. Να συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό στον οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ ομάδα από την Αμερική και να επανακάμψει δυναμικότερα από ποτέ! Με πρωταγωνίστριες τις πολύ δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Anna Kendrick και Brittany Snow η ταινία σημείωσε κέρδη 14,7 εκατ. δολαρίων!


Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b