MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Ελληνική Μόδα γιορτάζει αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Athens Xclusive Designers Week (AXDW), η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, παρουσιάζει τις νέες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016, μέσα από τις δημιουργίες περισσότερων από 40 καταξιωμένων και ανερχόμενων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η AXDW, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο των αξεσουάρ στην μόδα και πιστή στο όραμά της να εκπροσωπήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη δημιουργικότητα της ελληνικής σκηνής μόδας, φιλοξενεί για 2η φορά έναν ειδικό εκθεσιακό χώρο για Έλληνες δημιουργούς αξεσουάρ μόδας, τα Xclusive Elements.

Στο πλαίσιο της 18ης AXDW, φιλοξενείται στο φουαγιέ ένα ειδικά σχεδιασμένο installation που γίνεται showcase για την παρουσίαση αντιπροσωπευτικών κωδικών αξεσουάρ των πιο hot brands & Ελλήνων δημιουργών στο χώρο του αξεσουάρ μόδας, όπου οι προσκεκλημένοι μπορούν να κάνουν αγορές on the spot επωφελούμενοι των ειδικά διαμορφωμένων τιμών για το κοινό της AXDW. Στόχος της AXDW είναι η πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει για τους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, να διατίθεται και στους δημιουργούς αξεσουάρ μόδας για να συνδεθούν με τα ΜΜΕ και το αγοραστικό κοινό, εντός και εκτός συνόρων.

axdw elements

Στο section Xclusive Elements θα συμμετέχουν οι σχεδιαστές: ARCHtrend by Lena Kalidis, E.T. Collection Creations by Elsa Toli, Eireen, Lamprini Chantziara, Maesa Morado, ΜΙάου Νιάου, My Scarf, Rubee Handmade, 7pm by marina panagiotoulia, Sophia Koutsoukou

Τις νέες τους συλλογές στην πασαρέλα της 18ης AXDW θα παρουσιάσουν οι: Atelier Loukia, Boško Jakovljević, Dimitrios Ordoulidis, Eleni Kyriacou, Gio Sourgiadakis, Gogo by Stalo, Kathy Heyndels, LaVUE, Leon, Loukia Kyriakou, Marcello Niktas, Panos Apergis, Rita Pateroni, SOMF, Tassos Mitropoulos, Vasilije Kovačev, Vassilis Zoulias.

Η τρίτη ημέρα της 18ης AXDW είναι αφιερωμένη στον καθιερωμένο πλέον θεσμό των New Designers Awards, που εδώ και 9 χρόνια αναδεικνύει και επιβραβεύει τα νέα ταλέντα. Τα 3 βραβεία θα διεκδίκησουν 12 νέοι σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις S/S 2016 συλλογές τους: Blondie.e, Chris & Tonia, Demis Araniadis, Joy Koumentakou | madebyJK, Mal-le by Aggeliki Maleviti, Maria Vytinidou, Marω Martzη, Nella Ioannou, Parle Moi, Penelope Demetriou, Persephone, Tryfonas Modestou. Την ημέρα θα ανοίξουν οι σχολές μόδας AKTO Art & Design College και AthensFashionClub Fashion School, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες των σπουδαστών τους σε ομαδικά catwalks.

axdw catwalk 2015 2016

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b