Κλασικό
Ο Βυσσινόκηπος του Άντον Τσέχωφ στο Studio Μαυρομιχάλη
O Θίασος «Συνθήκη» σε συνεργασία με τον Κωστή Καπελώνη, από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, παρουσιάζει για 2η χρονιά στο “Studio Μαυρομιχάλη” το κύκνειο άσμα του Άντον Τσέχωφ «Βυσσινόκηπος».
Monopoli Team
12.10.2015
A
A
Ο υπέροχος βυσσινόκηπος, υποθηκευμένος σε δάνεια που δεν μπορούν να πληρωθούν, βγαίνει στο σφυρί. Οι ιδιοκτήτες του, παγιδευμένοι στη σύγχυση μιας μεταβατικής εποχής αρνούνται να αποχαιρετίσουν οριστικά την ευμάρεια και την ανεμελιά και να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα. Δεν κάνουν τίποτα για να σώσουν τον υπέροχο κήπο τους.
Ο θίασος «ΣυνΘήκη» επιλέγει τον «Βυσσινόκηπο», γιατί έχει την ανάγκη να μιλήσε για την κρίση της δικής μας εποχής. Για την κοινωνία του σήμερα, που βίωσε μια περίοδο επίπλαστης ευμάρειας, μια περίοδο με “δανεικά, χωρίς ιδανικά”.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άντον Τσέχωφ
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία: Κωστής Καπελώνης
Σκηνικά: Ανδρέας Σαραντόπουλος
Κοστούμια: Ανδρέας Σαραντόπουλος
Μουσική Διεύθυνση: Άγγελος Κεχαγιάς
Μουσική: Άγγελος Κεχαγιάς
Φωτισμοί: Κωστής Καπελώνης
Παίζουν: Δέσποινα Πόγκα, Μαρία Μακρή, Γιώργος Κατσίγιαννης, Νίκος Αναστασόπουλος, Άγγελος Κεχαγιάς, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Νικήτας Χολόγκιτας, Νατάσα Παπαδάκη, Κατερίνα Οικονομίδη, Δημήτρης Ζουμπούλης.
Διάρκεια: 100’
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 10 € | μειωμένο: 5€
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Nefeli Walking Undercover live στο Underflow Record Store
Με αυτές τις σειρές θα “κολλήσουμε” τον Νοέμβριο
66ο ΦΚΘ: Οι αδερφοί Νάσσερ πιστεύουν ότι η κατοχή της Γάζας θα τελειώσει πολύ σύντομα
Το Σταύρος Λάντσιας Octet παρουσιάζει το “Waving Hands” στο Half Note
Σε ποιες μουσικές σκηνές θα δούμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες αυτή τη σεζόν;
Η Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου “πάει” Θεσσαλονίκη
Το Acting On Camera Seminar επιστρέφει για έκτη φορά στην Αθήνα
«Η Λέλα και η Λέλα» μάς βάζουν στον κόσμο του νέου έργου του Ανδρέα Στάικου
Ριφιφί: Η νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια και της COSMOTE TV στο 66ο ΦΚΘ
Η Βασιλική Μιχαλοπούλου στον Σταυρό του Νότου