MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Το αίνιγμα της ύπαρξης στο Θέατρο Βυρσοδεψείο

Η ομάδα χορού A priori, με βασικό πυρήνα την Έλενα Ανδρεάδη και την Ελεονώρα Ηλία, παρουσιάζει το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 21.00, την πρώτη της παραγωγή με τίτλο “Το αίνιγμα της ύπαρξης”, στο Βυρσοδεψείο.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Δύο χορογράφοι, η Έλενα Ανδρεάδη και η Ελεονώρα Ηλία, προερχόμενες από δύο διαφορετικές γενιές, αλλά δραστηριοποιούμενες και οι δύο στο πεδίο του σύγχρονου χορού, επιχειρούν από κοινού μια χορογραφική συνάντηση μέσα από ένα δίπτυχο έργο, διερευνώντας το αίνιγμα της ύπαρξης. 

Η Έλενα Ανδρεάδη, εμπνεόμενη από το παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ, «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» και η Ελεονώρα Ηλία από το κλασσικό θεατρικό έργο του Άντον Τσέχωφ, «Ο γλάρος», συνυφαίνουν επί σκηνής το υλικό τους, τις αναφορές τους, τη χορογραφική τους γλώσσα φτιάχνοντας μια παράσταση για το ταξίδι του ανθρώπου μέσα στη ζωή, για την εναλλαγή από το φως στο σκοτάδι, για την ευτυχία που διαδέχεται τη δυστυχία.

Ένας ανοιχτός και δημιουργικός διάλογος ανάμεσα στους δύο συγγραφείς και το έργο τους, στις δύο χορογράφους και τις γενιές τους, ανάμεσα σε προαιώνια ανθρώπινα ερωτήματα και διλήμματα, ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

ainigma uparksis2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Έλενα Ανδρεάδη, Ελεονώρα Ηλία

Μουσική: Γιάννης Κωνσταντής, Γιώργος Γεωργόπουλος
Χορογραφία: Έλενα Ανδρεάδη, Ελεονώρα Ηλία

Παίζουν: Έλενα Ανδρεάδη, Ελεονώρα Ηλία, Μαρία Βλάχου, Άννα Παπανικολάου,Βασίλης Γουργούλης και Αναστασία Ζώη

Διάρκεια: 45 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b