MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Το Marvin’s Room στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus

Κοινωνικό δράμα του Scott McPherson έρχεται σε πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση στον Πολυχώρο του Vault, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 28 Νοεμβρίου.

author-image Ζurab Sam

Το Marvin’s Room παρουσιάστηκε και στον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία Τζέρι Ζακς, με τους Μέριλ Στριπ, Νταϊάν Κίτον (ερμηνεία για την οποία προτάθηκε, για τρίτη φορά, υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου), Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Δύο αδελφές ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια δίπλα στο κρεβάτι του ετοιμοθάνατου πατέρα τους. Τα έντονα συναισθήματα κι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που βαραίνει μία από τις δύο, απομακρύνουν την πικρία που χαρακτηρίζει τη σχέση τους και τις βοηθούν να δουν τη ζωή από διαφορετική οπτική γωνία. Ένα από τα πιο αστεία και συγκινητικά έργα για την αναζήτηση, την ανάγκη και την αξία της οικογένειας.

Το “Marvin’s Room” έχει αποσπάσει ΒραβείοΈνωσης Δραματουργών Hull- Warner 1991, Βραβείο John Gassner, Βραβείο Outer Critics Circle (1991-1992) για καλύτερη Off-Broadway παράσταση και Βραβείο Drama Desk για καλύτερο έργο (1991-1992).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Scott McPherson
Μετάφραση: Μελισσάνθης Μάχουτ
Σκηνοθεσία: Δημήτρη Καρατζιά


Παίζουν: Αθηνά Τσιλύρα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Κική Μαυρίδου, Γιάννα Σταυράκη

Διάρκεια Παραστάσεων: Κάθε Σάββατο και Κυριακή από 28 Νοεμβρίου έως 24 Απριλίου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b