MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 fun τρόποι για να διώξεις τα “blues” της επιστροφής στην πόλη

Όση ζέστη κι αν κάνει, η ουσία είναι ότι το ημερολόγιο γράφει “Σεπτέμβριος” με την υποσημείωση “τα κεφάλια μέσα”. Μελαγχόλησες ή ακόμα; Σε περίπτωση που παραδόθηκες στα “September blues” μετά τις διακοπές, δες τι από τα παρακάτω θα μπορούσε να σου φτιάξει τη διάθεση και εφάρμοσέ το.

Monopoli Team

1. Στην πόλη έχεις ξανά επιλογές διασκέδασης που δεν περιλαμβάνουν τη θεατρική ομάδα Κάτω Ραχούλας (συγγνώμη Κάτω Ραχούλα, καταλαβαίνεις πώς το λέμε). Πολλές παραστάσεις, και του Φεστιβάλ Αθηνών που παίχτηκαν στην Επίδαυρο ή σε άλλα περιφερειακά φεστιβάλ έρχονται στην Αθήνα, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία. Παραδοσιακά ο Σεπτέμβριος είναι συναυλιακός μήνας. Δες στο monopoli.gr τι παίζει και πάρε μέρος στους διαγωνισμούς για δωρεάν προσκλήσεις.

2. Το αφεντικό τρελάθηκε. Αρχές Σεπτεμβρίου με προσφορές στην αγορά. Ό,τι καλοκαιρινό έμεινε απούλητο, δίνεται “κοψοχρονιά”, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους και οι χειμερινές προσφορές. Αγόρασε κάτι χειμωνιάτικο για να μην αισθάνονται άχρηστα και τα περιοδικά που παρουσιάζουν τις κολεξιόν Fall-Winter αυγουστιάτικα.

3. Social media comeback: Διασκέδασε φτιάχνοντας και δημοσιεύοντας ένα άλμπουμ με όλες τις γελοίες φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές σου. Στοίχημα ότι θα πάρουν περισσότερα likes από τα κουραστικά ωραιοπαθή selfies, θα ‘χετε να λέτε και να γελάτε κι εσύ θα βγεις ο/η cool σοσιάλα(ς).

funnyvacation

4. Τι την έχει η Αθήνα (ok, η Αττική) τη θάλασσα, μόνο για να την κοιτάς; Συνέχισε τα μπάνια σου στις –καθαρές- παραλίες, ειδικά αν έχεις την ευχέρεια να πηγαίνεις τις καθημερινές, που δεν έχει πολύ κόσμο.

5. Μην αφήνεις το γυμναστήριο για την επόμενη Άνοιξη, λίγο πριν ξαναβγείς στην παραλία. Η σωματική άσκηση αποδεδειγμένα φτιάχνει τη διάθεση και σου δίνει αβαντάζ για τις προτάσεις 7 και 8 παρακάτω.

6. Μαζί με το γυμναστήριο θα μπορούσαμε κλασικά να σου πούμε να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι, να αλλάξεις διακόσμηση, να ανακαινίσεις, να θέσεις τους στόχους της σεζόν. Δεν στο λέμε. Έχεις έναν ολόκληρο χειμώνα γι’ αυτά. Απόλαυσε όση ξάπλα μπορείς μέχρι να ξαναμπείς για τα καλά στη ρουτίνα, και απόφυγε όσο γίνεται το κέντρο της Αθήνας.

7. Σεξ: Η απάντηση σε ΟΛΑ τα προβλήματα.

8. Single; Τσέκαρε τι σεμινάρια, εργαστήρια, δραστηριότητες προσφέρονται αυτή τη σεζόν και πήγαινε στις δωρεάν παρουσιάσεις τους. Ας το παραδεχτούμε, οι μισοί και βάλε πάνε για τις γνωριμίες. 

9. Τα γενέθλια, τις γιορτές και τα reunions του Σεπτεμβρίου κάντε τα με την παρέα σου “καλοκαιρινά”, στον κήπο ή στη βεράντα, με κοκτέιλ, καρπούζι, σταφύλια, αναψυκτικά και παγωτό.

10. Κάλεσε φίλους στο σπίτι και δείτε τους αγώνες του Eurobasket ή απολαύστε βραδιές σινεμά με πρεμιέρες και blockbusters. Δες τι παίζουν τα κανάλια του ΟΤΕ TV και οργανώσου με την κατάλληλη παρέα.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b