MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Τάκης Ζαχαράτος στο Θέατρο Δάσους

Ο μοναδικός showman θα βρεθεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Θέατρο Δάσους, με νέες μεταμορφώσεις, ανανεωμένα κείμενα, νέες μιμήσεις, εντυπωσιακά λαμπερά κοστούμια και άφθονη καυστική σάτιρα της ελληνικής πραγματικότητας.

Monopoli Team

Στο ανατρεπτικό one man show δίωρο η Αλίκη Βουγιουκλάκη κλείνει το μάτι στην Μελίνα Μερκούρη. Η Μαριννέλα συναντά τον Στέλιο Καζαντζίδη. Η Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της ελληνικής show business κρίνει, κατακρίνει, συγκρίνει και επικρίνει τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Ρέμο, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, Πάολα, Παντελίδη και άλλους πολλούς. Η Ρένα Βλαχοπούλου το παίζει όπως πάντα σε διπλό ταμπλό και «Χαρτοπαίχτρα» και «Κόμισσα της Κέρκυρας». Ενώ η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Λίτσα Διαμάντη συντροφεύουν τον βάρδο του λαϊκού τραγουδιού Στράτο Διονυσίου στο τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά». Η Δέσποινα Μοιραράκη πουλάει μπουχάρες με επαναλαμβανόμενα μοτίβα, η Έλλη Στάη κάνει….. ίντριγκα. Γνωστοί και περιζήτητοι εργένηδες και όχι μόνο, της ελληνικής show business, προσφέρουν γονατιστοί, μονόπετρα στη βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη.

42

Η πολιτική δεν ξεφεύγει απο την σάτιρα του Τάκη Ζαχαράτου. Από το ΔΝΤ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τη Ραχήλ Μακρή μέχρι και το Δήμαρχο του Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη σε ένα ξέφρενο πανηγύρι του λαϊκού ερμηνευτή, Μάκη Χριστοδουλόπουλου.

Ώρα έναρξης: 21.30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος

Μουσική Διεύθυνση: Γιώργος Ζαχαρίου
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας


Διάρκεια: 120'
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικο|16€ Φοιτητικό, Νεανικό, Ανέργων, Άνω των 65,ΑΜΕΑ | 12€ Παιδιά έως 12 ετών| 10€
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b