Η Συλβί Γκιλλέμ στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ Συλβί Γκιλλέμ, ύστερα από 35 χρόνια φωτεινής διαδρομής στη χορευτική σκηνή, ετοιμάζεται για την τελευταία της υπόκλιση με την παράσταση “Life in Progress” στις 3 και 4 Ιουνίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδάυρου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜοναδική, μοναχική και απρόβλεπτη, όπως πάντα, έρχεται με την αποχαιρετιστήρια παράστασή της, να αποδείξει ότι δεν ενδίδει στους φόβους της, ότι δεν αγαπά τη μετριότητα, και γι’ αυτό σταματά να χορεύει την κατάλληλη στιγμή. Στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας της διάλεξε να υποκλιθεί μπρος στο ελληνικό κοινό, που τόσο την αγάπησε, στη σκηνή του Ηρωδείου ερμηνεύοντας χορογραφίες των Άκραμ Καν, Ουίλλιαμ Φόρσαϊθ, Ράσσελ Μάλιφαντ και Ματς Εκ.
Παραγωγή: Sadler’s Wells – London
Συμπαραγωγή: Les Nuits de Fourvière και Sylvie Guillem


Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 60′ – 22′
Τιμές εισιτηρίων: VIP: 50€, Zώνη Α: 40€, Ζώνη Β: 35€, Ζώνη Γ: 25€, Άνω Διάζωμα: 15€, 10€ (φοιτητικό), 5€ (άνεργοι, ΑΜΕΑ)
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Γιώτα Νέγκα και Κώστας Τριανταφυλλίδης κάθε Παρασκευή στον Σταυρό του Νότου
- It’s Alive!: Το 23ο ADAF απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες και δημιουργούς
- Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες: Το κλασικό έργο του Βερν γίνεται ένα μαγικό ταξίδι για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
- Κολυμπώντας στον αέρα, της Σάρλοτ Τζόουνς για 2η χρονικά στο Θέατρο 104
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, του Γιάννη Ρίτσου στο Θέατρο Αλκμήνη