MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ο καιρός είναι κάθε μέρα και πιο καλοκαιρινός, οπότε οι ευκαιρίες για εκδρομές και μικρές εξορμήσεις είναι το απόλυτο ζητούμενο. Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος είναι η επόμενη αφορμή για τριήμερη απόδραση και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα την εκμεταλλευτούν. Για ποιους προορισμούς έδειξαν την προτίμησή τους οι Έλληνες γι’ αυτό το τριήμερο; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μέρες αυτές.

Μύκονος
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί που επιλέγουν οι Έλληνες για την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

Η Μύκονος και το Ναύπλιο διατηρούν σταθερά και φέτος τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης, αφού όπως φαίνεται είναι οι προορισμοί που προτιμούν να επισκεφθούν οι Έλληνες για το τριήμερο που σχηματίζεται με την ευκαιρία της ημέρας του Αγίου Πνεύματος. Η ελληνική πρωτεύουσα είναι η τρίτη προτιμώμενη πόλη, ακολουθούμενη από τη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος ξένος προορισμός είναι η Ρώμη, μια θέση πιο ψηλά από τις γραφικές Σπέτσες. Η Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνει την έβδομη θέση, ούσα ο δεύτερος ξένος προορισμός της δεκάδας. Οι τρεις τελευταίες θέσεις ανήκουν στην όμορφη Πάργα, στο Αγκίστρι και στην Πάφο της Κύπρου, η οποία καταλαμβάνει και φέτος μια θέση στις κορυφαίες δέκα μεταξύ των επιλογών των Ελλήνων.

Τις θέσεις μετά την πρώτη δεκάδα, καταλαμβάνουν η Άνδρος που εμφανίζεται 11η, με τη Μονεμβασιά να ακολουθεί. Ο δεύτερος κυπριακός προορισμός που εμφανίζεται είναι o Πρωτάρας στη 13η θέση, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται η γοητευτική Σαντορίνη και τα Σύβοτα.

nauplio
Νάυπλιο

Spetses

Σπέτσες

konstantinoupoli
Κωνσταντινούπολη

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Ιανουαρίου και 19 Μαΐου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 29 Μαΐου και πρώτης Ιουνίου 2015, με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b