MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Τα όνειρα του Άινσταιν από τη χορογράφο Ελίνα Παπαδοπούλου στο Θέατρο Olivio

Η φυσικός και χορογράφος Ελίνα Παπαδοπούλου, παρουσιάζει στις 15, 16 και 17 Μαίου την παράσταση “Τα όνειρα του Άινσταιν”, που περιλαμβάνει αφήγηση, χορό και τραγούδι, πάνω σε αποσπάσματα από την ομώνυμη νουβέλα του Alan Lightman, στο Θέατρο Olivio.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο Χρόνος. Ο κυκλικός χρόνος, ο επαναλαμβανόμενος, ο χρόνος ως βέλος, ο παρελθών χρόνος, ο ακίνητος, ο αιώνιος, ο πανδαμάτωρ. Ο χρόνος που τρέχει, που δεν μπορεί να μετρηθεί, ο χρόνος μέσα μας και γύρω μας, που διέπει και ορίζει τα πάντα.

Οι Εύα Παγουλάτου, Ισαβέλλα Καραμολέγκου, Πάνος Μαλακός και Μαρία Πουλάδα, χορεύουν τον χρόνο, ενώ οι ηθοποιοί Αγγελικη Σταύρου και Δημήτρης Πολίτης ζωντανεύουν τα κείμενα. Η Γεωργία Θεοδωροπούλου με την συνοδεία στο πιάνο του Ανδρέα Μερτζέλου και η μουσική της Έφης Πάνου μας βοηθά να ονειρευτούμε και ο Νίκος Βούλγαρης δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τους φωτισμούς του.

Η Ελίνα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και Χορό στη σχολή της Σονιας Μοριανωβ. Είναι μέλος της Σχεδιας Ομάδας Χορού απο την ίδρυση της, πήρε μέρος σε όλες τις παραστάσεις, σεμινάρια και περιοδείες της ομάδας, το διάστημα 1996-2003. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Steve Paxton, Lisa Nelson, Peter Ryan, Alito Alesi κ.α. και εργαστήρια αυτοσχεδιασμού με την παρουσία μουσικών όπως ο Cecil Taylor, Φλωρος Φλωριδης, Δομνα Σαμιου. Επίσης, έχει χορέψει σε περιοδείες στο Λονδίνο, Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη, Μπακού, Τιφλίδα, Κουβά, σε συνεργασία της ομάδας Σχεδία με τη Danza Contemporanea de Cuba. Ασχολήθηκε κυρίως με τον Αυτοσχεδιασμό και το Contact Improvisation. 

Μαζί με την Νατάσσα Αβρά χήρεψε και χορογράφησε για την ομάδα Κει Φυσα στο διάστημα 2004-2010, και έπειτα ίδρυσε την ομάδα Pulsar.
Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Σωματίου Ελλήνων Χορογράφων, καθώς είναι και μέλος της Χορωδίας της Δόμνας Σαμίου απο το 2004 και έχει λάβει μέρος σε συναυλίες και ηχογραφήσεις παραδοσιακής μουσικής. Επιπλέον, είναι απόφοιτος του Natural Health Science, και ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες. Αυτή την περίοδο σπουδάζει Μονωδία με την Rositsa Troeva.

Μέρες και ώρες παραστάσεων: 15 Μαΐου στις 20.00, 16 Μαΐου και 17 Μαΐου στις 21.00
Τηλέφωνο: 2103414118

Θέατρο ΟLIVIO
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ελίνα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία: Ελίνα Παπαδοπούλου


Παίζουν: Εύα Παγουλάτου, Ισαβέλλα Καραμολέγκου, Πάνος Μαλακός, Μαρία Πουλάδα, Αγγελικη Σταύρου, Δημήτρης Πολίτης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b