MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Fast & Furious 7: “συγκίνηση” και θρίαμβος στο box office!

Με μια γρήγορη ματιά στο box office δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μην υποδεικνύει την μεγάλη επιτυχία της ταινίας “Fast and Furious 7”. Οι εισπράξεις το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής του ξεπέρασαν τα 384 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως ($143.600.000 μόνο στην Αμερικάνικη αγορά) αφήνοντας πίσω το The Hunger Games: Catching Fire το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη του 2013.

author-image Ζurab Sam

Οι fan της ταινίας εντυπωσιάζονται από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις μεγάλες εκρήξεις, το street-fighting και φυσικά το cast το οποίο έχει αγαπηθεί κατά καιρούς. Η 7η ταινία έχει λάβει άριστα (A) από το κοινό του CinemaScore και ένα ποσοστό 80% συνολικά από τους κριτικούς στο RottenTomatoes.com

«Για μια ταινία που μετρά 14 χρόνια, το ότι εξακολουθεί να προσφέρει τον ίδιο ενθουσιασμό, είναι πραγματικά εντυπωσιακό» λέει ο Paul Dergarabedian αναλυτής της Rentrak, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο εύκολο στη σημερνή βιομηχανία του κινηματογράφου.
Ωστόσο ο θάνατος του Paul Walker, στις 30 Νοεμβρίου του 2013 – πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας –δημιούργησε ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση σε όλους τους συντελεστές. «Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα να κάνω στη ζωή μου», δηλώνει ο σεναριογράφος της ταινίας Fast and Furious, Gary Scott Thompson.

Fast  Furious 7-paul walker

Η τελευταία σκηνή του Furious 7 με τον Brian O’ Conner (Paul Walker) ν’ απομακρύνεται προς το ηλιοβασίλεμα είναι αφιερωμένη στον Paul Walker: “Είναι ένας φόρος τιμής για τον Paul και για την οικογένεια του Furious. Αυτή η σκηνή δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να πούμε το τελευταίο αντίο στον Paul Walker» αναφέρει ο παραγωγός Chris Morgan.

Ο Dergarabedian συμπληρώνει πως για τις ταινίες του Fast and Furious θα υπάρχει για πάντα ένας φόρος τιμής στον Walker. Ένα χρέος, γιατί υπήρξε πάντα στη καρδιά των ταινιών. Ο Paul Walker πέθανε μόλις στα μισά του γυρίσματος της ταινίας αλλά η ταινία τελείωσε ομαλά για αυτόν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b