MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Candid στο Θέατρο Ειλισσός

Το Θέατρο Ειλισσός παρουσιάζει την παράσταση “Candid” με τις Βανιώ Παπαδέλλη και Τάνια Μπατζόγλου, για τρείς παραστάσεις στις 2, 3 και 4 Απριλίου στις 21.00 το βράδυ.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Δυο φίλες συναντιούνται σ’ένα σπίτι-θέατρο για να στήσουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι θάρρους και αλήθειας. Η σχέση τους δοκιμάζεται από συνεχείς συγκρίσεις, σκοτεινές σκέψεις και συγκρούσεις. Η καθεμία καθρεφτίζεται στα μάτια, το σώμα και τα λόγια της άλλης φέρνοντας στην επιφάνεια και ανακατεύοντας μνήμες από προηγούμενες σχέσεις, αληθινές, μυθικές και φανταστικές. Μέσα από αινιγματικές αναμετρήσεις, οι δυο φίλες ξεσκεπάζουν την ανάγκη τους να ταυτιστούν και ταυτόχρονα να διαφέρουν. Η αμοιβαία ειλικρίνεια είναι αυτή που τις φέρνει αντιμέτωπες αλλά και που ουσιαστικά τις κρατά ενωμένες.

Μέσα από ένα συνδυασμό καθημερινού και αφαιρετικού λόγου, έντονης σωματικότητας, μεταμόρφωση του χώρου σε εγκατάσταση και χρήση βίντεο, η παράσταση πραγματεύεται την πολυπλοκότητα των γυναικείων σχέσεων όπως τις βιώνουμε και παρατηρούμε γύρω μας.

Οι δύο περφομέρ έχουν θέσει σαν στόχο να επαναλαμβάνουν αυτό το “παιχνίδι” μπροστά σε κοινό τουλάχιστον μια φορά κάθε χρόνο, προσδίδοντας έτσι στην παράστασή τους διαστάσεις τελετουργίας.

Μέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη 2, Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Απριλίου στις 21.00
Διάρκεια: 1 ώρα
Τιμές εισιτηρίων: 10€, μειωμένο φοιτητών & ανέργων 7€
Τηλέφωνο: 2109214248 – 6944301678

Θέατρο Ειλισσός
Αγλαονίκης 3 & Βουλιαγμένης 40, Αθήνα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b