MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Parov Stelar στο Eject Festival 2015

Στις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 11ο EJEKT Festival και φέτος στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, από τους ομορφότερους συναυλιακούς χώρους της καλοκαιρινής Αθήνας, με τον Parov Stelar, τον βασιλιά του electro swing, να ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή και να παρουσιάζει τις μεγάλες επιτυχίες του.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο λατρεμένος από το ελληνικό κοινό καλλιτέχνης – που κάνει εύκολα sold-out τους συναυλιακούς χώρους στους οποιους εμφανίζεται και είδε τους τρεις τελευταίους δίσκους του να σκαρφαλώνουν στο τοπ 10 των charts – θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του μεγάλου φεστιβάλ του καλοκαιριού για να παρουσιάσει δίπλα στη θάλασσα τις μεγάλες επιτυχίες του που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. Αυτή θα είναι η μοναδική συναυλία του Parov Stelar στην Ελλάδα για φέτος!

Βάλτε τα χορευτικά παπούτσια σας και ετοιμαστείτε για “Booty Swing”, “Matilda”, “The Princess”, “Τhe Sun”, “Catgroove”, “The Phantom”, “The Mojo Radio Gang”, “Chambermaid Swing” και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του Parov Stelar, καθώς και – σε πρώτη παρουσιάση – κομμάτια από τον νέο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα από το line-up του EJEKT Festival 2015.

Τιμές εισητηρίων: 30€ – early bird tickets
VIP εισιτήρια – 50€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: www.ejekt.gr | www.detoxevents.gr | τηλέφωνο 2109636845

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b