MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαζί σε νέο δίσκο Μάλαμας και Μποφίλιου

Στις 8 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Records, η νέα σειρά τραγουδιών του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου, με τις ερμηνείες του Σωκράτη Μάλαμα και της Νατάσσας Μποφίλιου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ενας συμπαγής κύκλος δέκα νέων τραγουδιών που σχηματίστηκε τους προηγούμενους μήνες και πήρε πριν λίγο καιρό στο studio την τελική του μορφή, με τίτλο “Πρώτες Λέξεις”.

Οι δύο αντιπροσωπευτικές φωνές του σύγχρονου τραγουδιού βρίσκονται για πρώτη φορά στα ίδια “αυλάκια” ενός δίσκου. Τόσο στα τραγούδια που ερμηνεύει ο καθένας ξεχωριστά, όσο και στο μοναδικό που μοιράζονται (“Το ποτάμι”), ακούγονται οικείοι αλλά και διαφορετικοί, αποκαλύπτοντας τις ερμηνευτικές τους δυνατότητες.

diskosΟ Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου, φτιάχνουν στις “Πρώτες Λέξεις” έναν δίσκο σαν αυτούς που αγάπησαν από τις παλαιότερες εποχές του τραγουδιού, που κεντρικά πρόσωπα ήταν ο συνθέτης και ο στιχουργός. Είναι ένα σύνολο τραγουδιών που φέρει την ισχυρή τους σφραγίδα και έχει την ευλογία να ερμηνεύεται από δύο σπάνιους ερμηνευτές που τραγουδούν με δύναμη και τρυφερότητα.

Το εικαστικό του εξωφύλλου φιλοτέχνησε η ζωγράφος Εφη Βεργίδη.

Οι “Πρώτες Λέξεις” θα κυκλοφορήσουν σε CD και έκδοση βινυλίου από την Feelgood Records και ψηφιακά για downloading και streaming.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b