MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο οκτάχρονος εκατομμυριούχος χάρη στο Youtube

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένα απλό οκτάχρονο αγοράκι που αξιολογεί μέσα από το κανάλι EvanTubeHD στο Youtube, τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχει καταφέρει να βγάλει περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Όλα ξεκίνησαν σαν αστείο. Ο μικρός Evan μαζί με τον πατέρα του έφτιαξαν κάποια βιντεάκια κριτικάροντας δημοφιλή παιχνίδια για παιδιά, από τα πιο απλά μέχρι τα video games. 

Όπως δήλωσε ο πατέρας του εκατομμυριούχου αγοριού, σε συνέντευξη του στο Newsweek: “Όλα τα έσοδα από το κανάλι αποταμιεύονται για τα παιδιά μας”, ενώ συνέχισε “Τα βίντεο πλαισιώνουν διαρκώς όλο και περισσότερες διαφημίσεις, με τις οποίες ασχολείται μια εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων, που διαπραγματεύεται με τις διαφημιστικές εταιρίες. Τα έσοδα πηγάζουν από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται γύρω από κάθε βίντεο, αλλά και το προϊόν που αφορά το κλιπ που γυρίζουμε.”

maxresdefault 1

Ο οκτάχρονος πρωταγωνιστής καθόλη τη διάρκεια των βίντεο, εξηγεί τον τρόπο που μπορεί κανείς να χειριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, αξιολογώντας την πρωτοτυπία τους, ενώ συχνά τα δοκιμάζει στην guest star αδερφή του.

screen shot 2014-09-17 at 3.49.58 pm

Κι όμως, το βίντεο που ακολουθεί έχει μέχρι τώρα 50 εκατομμύρια viewers…

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b