MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To Bond 24 ξεκινάει γυρίσματα

Στις 6 Δεκεμβρίου ξεκινούν επισήμως τα γυρίσματα της 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ. Το κάστινγκ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη προς αναζήτηση των πάντα γοητευτικών κοριτσιών του μποντ αλλά και του “κακού”.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Στην 24η έκδοση του πιο διάσημου πράκτορα που όπως είχε δηλώσει παλιότερα ο σκηνοθέτης της ταινίας, Σαμ Μέντες, είναι σε σημαντικό βαθμό συνέχεια της προηγούμενης ταινίας, συμμετέχουν και οι ηθοποιοί που είδαμε στο «Skyfall». Ο λόγος για τον Ντάνιελ Κρεγκ που για τέταρτη φορά θα υποδυθεί τον πράκτορα 007, τον Ρέιφ Φάινς, τη Ναόμι Χάρις, τον Ρόρι Κινίαρ και τον Μπεν Γουίσο.

Μέχρι σήμερα η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση για το ρόλο του κακού και των κοριτσιών που θα πλαισιώνουν τον Ντάνιελ Κρεγκ, αν και όπως φημολογείται πολλές ηθοποιοί από τις χώρες της Σκανδιναβίας έχουν περάσει δοκιμαστικό για μικρούς ρόλους με το βασικό Bond Girl να βρίσκεται στη Μ. Βρετανία.

Η τοποθεσία που τελικά επιλέχθηκε, αντικαθιστώντας τη Νορβηγία είναι η Αυστρία, ενώ ο Σαμ Μέντες θα σκηνοθετήσει και ένα κυνηγητό αυτοκινήτων στη Ρώμη. Είναι πιθανόν να υπάρξουν γυρίσματα και στο Μαρόκο.

Το Bond 24 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου του 2015.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b