MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Sofia Vergara η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης

Μετά την βράβευση του Modern Family στα Emmy, μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς, η Κολομβιανή Sofia Vergara αναδεικνύεται η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης. Και μάλιστα, το πετυχαίνει αυτό για τρίτη συνεχόμενη φορά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η λίστα του Forbes αναδεικνύει την Sofia Vergara ως νούμερο 1 στις πιο ακριβοπληρωμένες της τηλεόρασης, με εκτιμώμενα κέρδη 37 εκατ. δολαρίων αυτή τη σεζόν. Η Vergara κερδίζει περισσότερα κι από τον πιο ακριβοπληρωμένο άντρα ηθοποιό της τηλεόρασης (Ashton Kutcher, 26 εκατ.)- πράγμα ασυνήθιστο για τα μισθολογικά ήθη της αμερικανικής showbiz.

Η Vergara κερδίζει 325 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο της σειράς Modern Family, ενώ έχει και μεγάλα έσοδα από διάφορες επενδύσεις, συμφωνίες, διαφημίσεις και εμφανίσεις της στον κινηματογράφο.

Στη δεύτερη θέση της λίστας του Forbes είναι η πρωταγωνίστρια του Νόμος και Τάξη  Mariska Hargitay με 13 εκατ. δολάρια και στην τρίτη θέση η Kaley Cuoco-Sweeting, 28, που πρωταγωνιστεί στο The Big Bang Theory, με 11 εκατ. δολάρια. Μια θέση κάτω, με δέκα εκατ. είναι η η Julianna Margulies, πρωταγωνίστρια στην δικαστική δραματική σειρά “The Good Wife”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b