MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι εικόνα έχει η απόλαυση; Ένα άλμπουμ καλοκαιρινής δροσιάς!

Πώς να “ζωγραφίσει” κανείς την απόλαυση; Όταν πρόκειται για καλοκαίρι τα πράγματα είναι απλά: οι εικόνες πάνω από τη λεζάντα “απόλαυση” έχουν μέσα τους θαλασσινά τοπία, χρωματα ζωηρά, χαμόγελα ευτυχίας και αγαπημένες γεύσεις… όπως αυτές που μας χαρίζουν τα αναψυκτικά και οι χυμοί Λουξ. Εικόνες καλοκαιριού λοιπόν, εικόνες με “γεύση” από Λουξ!

Monopoli Team

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κρατήσεις μία λουξ δροσερή…

loux9

Ναι, είναι δίλημμα! Πορτοκάλι ή λεμόνι;

loux2

Με λουξ τόνικ η διάθεση απογειώνεται!

loux3

Μία λουξ θα σε περιμένει πάντα δίπλα στο κύμα!

loux5

Ατέλειωτη δροσιά!

loux6

 
Η Λουξ, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών παράγει μια μεγάλη γκάμα αναψυκτικών από 250 ml γυάλινη, 330 ml P.E.T., 500 ml P.E.T., 1500 ml P.E.T.

Τα αναψυκτικά Λουξ κυκλοφορούν σε γεύσεις Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Βυσσινάδα, Λoυξ Mix (μείγμα τριών εσπεριδοειδών Πορτοκάλι- Λεμόνι – Μανταρίνι), Σόδα, Γκαζόζα παραδοσιακή, λουξ Cola και Tonic καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της αγοράς. Διαθέτει τρία εμπορικά σήματα Λουξ, Λουξ Mix και λουξ Cola.

loux7Από τις προϊοντικές προτάσεις της εταιρίας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φυσικοί χυμοί, οι οποίοι κυκλοφορούν σε 4 γεύσεις: πορτοκάλι, ροδάκινο, μήλο-πορτοκάλι-καρότο, χυμός πλούσιος σε βιταμίνες B, C και E και το μοναδικό κοκτέιλ 9 φρούτων και 7 βιταμινών extra-9, και σε ξεχωριστές συσκευασίες του 1 lt και των 250 ml.

Natural Juices PackshotΤο εξαιρετικής ποιότητας νερό πηγής Κεφαλοβρύσου, οι πρώτες ύλες που έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, η αγνότητα και η αυθεντική παράδοση, η τεχνογνωσία αλλά κυρίως το μεράκι είναι κάποια από τα μυστικά που προσδίδουν στα προϊόντα της Λουξ έντονη τη γεύση από Ελλάδα.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b