MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι λέει η Cameron Diaz για τις γυμνές σκηνές της στο Sex Tape

“Δεν είμαι πραγματικά γυμνή. Είναι απλά ο πισινός μου”, δήλωσε γελώντας σε συνέντευξη της η Cameron Diaz. Η ξανθιά σταρ μίλησε στο Hollywood Reporter για την απόφασή της να πάρει μέρος σε μια κωμωδία με αποκαλυπτικές σκηνές της ίδιας, την ταινία Sex Tape.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ηθοποιός απαντάει στο ερώτημα, κατά πόσον η ταινία μετατρέπει το γυναικείο σώμα σε αντικείμενο. “Δεν γίνεται μετατροπή σε αντικείμενο.” υποστηρίζει η Diaz, η οποία πλέον έχει κλείσει τα 42 της χρόνια. “Αν το είχα κάνει άλλη εποχή, όταν ήμουν ένα νέο κορίτσι κι έβγαζα τα ρούχα μου, για να είμαι σέξι σε μια ταινία, αυτό δε θα μου φαινόταν σωστό. Για μένα, η ταινία μιλάει για δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε μια σχέση γεμάτη με αγάπη και οι οποίοι, κάνοντας ένα παιχνίδι, δείχνουν πόσο αγαπιούνται μεταξύ τους.”

Στην ταινία, που θα βγει στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου, η Cameron Diaz και ο κινηματογραφικός της σύζυγος Jason Segel ελπίζουν ότι θα αναθερμάνουν το γάμο τους με ένα sex tape, για να το μοιραστούν τελικά με φίλους και συναδέλφους και να μπλέξουν όλη την οικογένεια. Καθώς η ταινία αναφέρεται σε μια σχέση που έχει φθαρεί με τα χρόνια, η Diaz δίνει και μερικές συμβουλές, για το πώς θα παραμένει ο έρωτας θερμός μετά από αρκετά χρόνια.

Κλειδί για την Cameron είναι η επικοινωνία: “Δεν πρέπει να κάθεσαι χωριστά και να σκέφτεσαι: Μακάρι να κάναμε περισσότερο σεξ. Πρέπει να επικοινωνείς αυτό με το ένα πρόσωπο, που κάνεις σεξ μαζί του”.

Η ταινία θα βγει στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου και θα είναι διάρκειας 90 λεπτών.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b