MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 καλοκαιρινά must-have κομμάτια για τις διακοπές

Φτιάξτε τη holiday list σας με βάση τα 5 καλοκαιρινά key items από τα αγαπημένα brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis. Οι θερινές εκπτώσεις που ξεκινούν στις 14 Ιουλίου προσφέρουν την ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε σε super τιμές τα ρούχα, εσώρουχα, μαγιό και beachwear που θα αναδείξουν το στυλ σας στις διακοπές.

Monopoli Team
1. ΤΟ ΚΑΦΤΑΝΙ, Calzedonia


kaftani

                       Καφτάνι Calzedonia. Bγαίνει και σε λάιμ

To βασικό κομμάτι της φετινής holiday list. To καφτάνι το φοράς όλη μέρα, πάνω από το μαγιό αλλά και σαν φόρεμα στις βόλτες σου στο νησί. Φέτος, τα πιο μοδάτα καφτάνια έχουν έντονα χρώματα όπως κοραλλί και λάιμ και ξεχωρίζουν για το «διάτρητο» μοτίβο τους.

2. TO ANTΡΙΚΟ ΜΑΓΙΟ, Calzedonia
                                                                 
                                                      andrikomagio


Formentera μαγιό shorts. Βγαίνει και σε μαύρο


Ο άντρας που θέλει στυλ αλλά και άνεση στο beachwear look του χρειάζεται να βάλει, αυτό το καλοκαίρι, στην βαλίτσα των διακοπών το μαγιό Formentera. Σε γραμμή shorts χαρακτηρίζεται από το ριγέ στυλ του σε ζεστά χρώματα της οικογένειας του κόκκινου.

3. TO OΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ, Calzedonia

olosomo
Topazio, ολόσωμο μαγιό Calzedonia. Βγαίνει και σε μαύρο

Το ολόσωμο μαγιό είναι must have. Το φοράς στην παραλία αλλά μεταλλάσσεται και στο ιδανικό outfit για το beach bar. To Topazio ξεχωρίζει για το απόλυτο καλοκαιρινό του χρώμα. Γαλάζιο. Αλλά και για το glam στυλ που του χαρίζουν οι πέτρες οι οποίες στολίζουν το βαθύ ντεκολτέ του.

 

4. ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ, Tezenis

bikini

Μπικίνι πουά Τezenis

Το μπικίνι με τα κόκκινα πουά και τα girlie βολάν είναι το πιο cult print για fresh pin up looks. Με το γυαλιστερό υφάσμά του εκφράζει το στυλ των κοριτσιών που θέλουν να συνδυάσουν το ρετρό ύφος με πιο σύγχρονα εφέ.

5. Νavy set εσωρούχων, Intimissimi

                                                          setesorouxon

Σετ εσωρούχων σε sailor chic στυλ, Intimissimi. Bγαίνει σε Sofia, μπαλκονέ σουτιέν αλλά και σε Giulia στράπλες σουτιέν. Το σλιπ διατίθεται και σε brazilian

To πιο καλοκαιρινό lingerie set δεν μπορεί να είναι άλλο από αυτό με το βαθύ μπλε χρώμα. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η άγκυρα που στολίζει το μπαλκονέ μπούστο και το σλιπ ενώ η δαντέλα και τα μπλε πουά προσδίδουν έξτρα θηλυκότητα και κομψότητα στον εσωτερικό σας κόσμο.


Περισσότερα style tips, εδώ

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b