MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

PLAYMOBIL FunPark: Ένα μαγευτικό ταξίδι στα παιδικά όνειρα

Το PLAYMOBIL FunPark είναι ένας μοναδικός χώρος διασκέδασης με δημιουργικό παιχνίδι, ειδικά διαμορφωμένος για ηλικίες από 18 μηνών έως 12 ετών, όπου τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας και να ανακαλύψουν το χθες και το σήμερα μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα PLAYMOBIL.

Monopoli Team

Μπροστά στα μάτια των παιδιών ξετυλίγεται ένας μαγευτικός κόσμος με φιγούρες PLAYMOBILσε ανθρώπινο μέγεθος, κάστρα και ιππότες, μοντέρνα σπίτια και πειρατές. Στο PLAYMOBIL FunPark τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των PLAYMOBIL, θα παίξουν και θα δημιουργήσουν μαζί σας.

Περνώντας την Πύλη του Κάστρου, δίνουμε το σύνθημα στους Ιππότες και μπαίνουμε σε έναν μαγικό κόσμο δημιουργικού παιχνιδιού με τεράστια Κουκλόσπιτα, Παλάτια, Φρούρια Άγριας Δύσης και Διαστημικούς Σταθμούς. Χιλιάδες παιχνίδια PLAYMOBIL μας περιμένουν για ατελείωτο παιχνίδι και παιδικά πάρτι που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή!

playmobil2

Οι λάτρεις των PLAYMOBIL θα βρουν στο PLAYMOBIL FunStore την πλήρη ποικιλία κωδικών, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών PLAYMOBIL, για να συμπληρώσουν τη δική τους συλλογή και να τελειοποιήσουν τα αριστουργήματα που έχουν δημιουργήσει. Ακόμα θα βρουν προσφορές σε κωδικούς περασμένων ετών.

Όσο τα παιδιά παίζουν, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στο Coffee Corner του FunPark. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται σε κανένα εσωτερικό χώρο.

Κάντε κλικ εδώ και κερδίστε οικογενειακές προσκλήσεις για το PLAYMOBIL FunPark!

PLAYMOBIL FunPark
Μάτσα 9, Κηφισιά, 21 0800 0018
www.playmobil.gr
http://www.facebook.com/playmobil.funpark.athens/timeline

Περισσότερα από Επίκαιρα