MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 οργανωμένα camping στην Αττική για οικονομικές αποδράσεις

Η άδεια σας αργεί να έρθει, η θερμοκρασία στην πόλη είναι ανυπόφορη και το budjet σας δεν μπορεί να αντέξει τις τιμές ενός ξενοδοχείου. Κι όμως, λύση υπάρχει και το όνομα αυτής… camping. Διακοπές στην ύπαιθρο, με κατάλυμα λίγα μόλις μέτρα από την θάλασσα και απόλυτη ησυχία. Εμείς μιλήσαμε με την Πανελλήνια Ένωση Κάμπινγκ, συγκεντρώνοντας όσες πληροφορίες χρειαζόμασταν και καταλήξαμε στα 5 ιδανικά και φυσικά πιο κοντινά στην Αττική camping, για μικρές αποδράσεις από τη μεγαλούπολη, με καθαρές εγκαταστάσεις και όμορφες παραλίες, δύο βήματα έξω ή και μέσα στην πόλη. Αν μέχρι σήμερα δεν το έχετε δοκιμάσει, είναι η ευκαιρία σας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Camping Bacchus
Λεωφόρος Σουνίου, τηλ.: 2292 039572
phpThumb generated thumbnailjpg

Ιδανικό για mini αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Το Camping Bacchus διαθέτει πυκνή σκιά, πρόθυμο προσωπικό και την πιο κοντινή καθαρή παραλία της Αττικής. Θάλασσα με άμμο σε απόσταση 100 μέτρα από το χώρο κατασκήνωσης, το camping διαθέτει μεταξύ άλλων παιδική χαρά, mini market, bar με ησυχία, νόστιμα σνακ και διαθέσιμο ίντερνετ. Καυτό νερό, χαρτί τουαλέτας και ασφάλεια, ο περιποιημένος χώρος παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας κατασκηνωτής. Κατάλληλο για οικογένειες, παρέες ενηλίκων, ενώ η πολιτική του χώρου δέχεται και κατοικίδια. Συνδυάστε την απόδραση σας με μια επίσκεψη στο ναό του Ποσειδώνα που απέχει μόλις 4,5 χιλιόμετρα από το camping, ενώ αν το επιθυμείτε, κινηθείτε λίγο πιο βόρεια, στην περιοχή του Λαυρίου, ανάμεσα στα παλιά νεοκλασικά κτίρια της πόλης και στα αρχαία ορυχεία του πλούσιου σε μεταλλεύματα υπεδάφους. Τιμές: 7,5 ευρώ/ ενήλικας, 4 ευρώ/παιδί, 7 ευρώ/σκηνή, 4 ευρώ/ αυτοκίνητο, 6 ευρώ/ τροχόσπιτο.

Camping Νea Kifissia
16ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Ποταμού & Δημητσάνας, Νέα Κηφισιά, τηλ.: 210-6205646 και 210-8075579
292376 4440508458658 1529677818 n

Μια ανάσα έξω από το κέντρο της πόλης, 16 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και 50 λεπτά από την Ερμού, βρίσκεται το camping Nea Kifissia. Στην περιοχή Αδάμες, με αρκετά εύκολη πρόσβαση από το τρένο της Κηφισιάς, μπορείτε να απολαύσετε ένα ιδανικό τριήμερο σε μια όμορφη τοποθεσία με αρκετό πράσινο, καθαρές τουαλέτες και αντί θαλάσσης, μια χαριτωμένη εξωτερική πισίνα. Σκιασμένες θέσεις αλλού με πεύκα και λεύκες κι αλλού καλαμωτές, επισκεφτείτε το camping για ένα τριήμερο μακριά από το άγχος της πόλης. Έχετε υπόψη σας ότι στην άκρη του camping λειτουργεί νυκτερινό κέντρο. Τιμές: 8 ευρώ/ ενήλικας, 5 ευρώ/παιδί, 5 ευρώ/ σκηνή, 8 ευρώ/ τροχόσπιτο.

Camping Βάρκιζας
27ο χλμ. Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου, Βάρκιζα, τηλ.: 210 8925000, 2108973615 
201352215279me

Με τη σφραγίδα της ομορφιάς του Αιγαίου, της ζεστής φιλοξενίας του και τα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού, το camping Βάρκιζας προσφέρεται για μικρές αποδράσεις από τη πρωτεύουσα. Φιλική ατμόσφαιρα υποδοχής, καθαριότητα και ανέσεις μπορούν να εγγυηθούν απολαυστικές διακοπές. Μεταξύ άλλων ενδείκνυται για όσους αγαπούν τα sports, όπως κατάδυση και windsurfing, αλλά και την all day μουσική υπόκρουση. Τιμές: 6 ευρώ/ ενήλικας, 5 ευρώ/ παιδί, 6/7 ευρώ/ μικρή/μεγάλη σκηνή, 5 ευρώ/ αμάξι, 8 ευρώ/ τροχόσπιτο.

Kokkino Limanaki Camping
Ραφήνα, τηλ.: 210-3602294, 22940-31604
17

Σε απόσταση αναπνοής από τη Ραφήνα, είτε για ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο, είτε για να παρατείνετε τις διακοπές σας πριν ή μετά το ταξίδι σας σε κάποιο από τα νησιά που συνδέει το λιμάνι της με το Αιγαίο, το camping Kokkino Limanaki προσφέρεται για όσους αγαπούν τα καταγάλανα νερά. Φημισμένο για την πανοραμική του θέα αλλά και για τη γευστική ποιότητα του εστιατορίου που διαθέτει. Ησυχία, καθαριότητα και σε ρυθμούς καλοκαιρινούς, επισκεφτείτε το camping είτε οικογενειακώς, είτε με την παρέα ή το έτερον σας ήμισυ, Για τη βραδινή σας διασκέδαση σας συστήνουμε το μπαράκι “Φάρος”, που βρίσκεται πάνω σε βράχο μέσα θάλασσα, ιδανική επιλογή για ένα καλοκαιρινό ποτάκι με ωραία μουσική και φιλόξενο προσωπικό. Τιμές: 8 ευρώ/ ενήλικας, παιδιά έως 12 χρονών δωρεάν 7,5/9,5 ευρώ (μεσαία/μεγάλη σκηνή), 4 ευρώ/αυτοκίνητο.
 

Camping Alkioni
Σχίνος, Περαχώρα, Λουτράκι, τηλ.: 27440-57294
alkioni
Στο χωριό του Σχίνου, το Camping Alkioni με έκταση 50 στρεμμάτων, υποδέχεται όσους αγαπούν τη φυσική ομορφιά. Αμφιθεατρική ταξινόμησή που χαρίζει σε κάθε θέση ένα μπαλκόνι θέας, εστιατόριο, καθαρές τουαλέτες, εκατοντάδες δένδρα και φυτά, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϋ και παιδική χαρά είναι μερικές μόνο από τις παροχές του. Πίσω από τα Γεράνια Όρη και με παραλία στον κόλπο των Αλκυονίδων, απολαύστε ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας και χαλάρωσης. Extra tip: διαθέτει μικρές παραθαλάσσιες καβάντζες για όσους επιθυμούν την ιδιωτικότητα. Τιμές: 4,95 ευρώ/ ενήλικας, από 4-9 χρονών/ 3 ευρώ, 5,95 (μικρή σκηνή) 6,95 (μεγάλη) ευρώ, 7,95 ευρώ/τροχόσπιτο.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b