MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το 1o Music Festival Κύμης με Λεωνίδα Μπαλάφα, Νίκο Πορτοκάλογλου και οργανωμένο camping

Στην Κύμη Ευβοίας από το φετινό καλοκαίρι θα «χτυπά» η μουσική καρδιά του νομού, χάρη στο 1ο music Festival Κύμης. Στις 1 και 2 Αυγούστου, στην πηγή Χωνευτικό, διοργανώνεται το μεγαλύτερο πάρτι που έχει γνωρίσει ποτέ η Εύβοια. Δυο μέρες μουσικής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης δημιουργήθηκαν για να δώσουν μια παράσταση σε ένα εκ των κορυφαίων σε ομορφιά και πολιτιστική αξία σημείο της Κύμης.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Την πρώτη ημέρα, θα συμμετάσχουν: ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τις Φτερωτές Κιθάρες, οι Vertigo με τον Κασσιανό Τζέλη, οι Δροσουλίτες με τον Γιώργο Πηλιχό και ο Γιώργος Μάγου. Την δεύτερη ημέρα θα πάρουν σειρά στο stage ο Λεωνίδας Μπαλάφας, τα Υπόγεια Ρεύματα, , η Iro Smith και ο Γιώργος Μάγου. Μαζί μας θα είναι και οι dj , George Diakakis, Nikos Kitsos. Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Κολοβός με την Αθανασία Κούσουλα, ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις.

Χωνευτικό 1

Οι δράσεις του φεστιβάλ δεν θα σταματούν μόνο στο μουσικό μέρος… Οι διοργανωτές θα παρέχουν στους επισκέπτες δωρεάν camping σε οργανωμένο ιδιόκτητο χώρο. Θα λειτουργεί bazzar στο μονοπάτι προς την πηγή. Θα γίνονται μαθήματα Yoga, Zumba και θα οργανωθούν περιηγήσεις στα κοντινά αξιοθέατα ( Κάστρο Κύμης, Αξάνεμες, Ορτάρι).

Info
Ημερήσιο εισιτήριο 10 ευρώ
Διήμερο εισιτήριο 15 ευρώ
Παιδιά δωρεάν

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b