MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Loan Chabanol: Η σέξι κινηματογραφική αποκάλυψη αυτής της εβδομάδας

Μοντέλο, εικαστική καλλιτέχνις, ηθοποιός και μάλλον άγνωστη η όμορφη Loan Chabanol, φέρνει έναν αέρα γαλλικής γοητείας σε δύο ταινίες αυτής της κινηματογραφικής εβδομάδας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το ότι το Hollywood επιστρατεύει μοντέλα ή όμορφες γαλλίδες δεν είναι κάτι καινούριο. Σε δύο λοιπόν αμερικανικές ταινίες αυτής της εβδομάδας, η όμορφη Loan έχει β ρόλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι περνάει απαρατήρητη. 

Στο πολυαναμενόμενο (λόγω της παρουσίας του Woody Allen) “Ερασιτέχνης Ζιγκολό” του John Turturo η Loan Chabanol εμφανίζεται προς το τέλος του έργου. Εκεί έχει μια σύντομη επικοινωνία (βλέπε φλερτάκι) με τον νταβατζή Woody και τον ζιγκολό Turturo. Εκεί, η ομορφιά και το σεξ απίλ της λειτουργούν σαν καταλύτες, που επηρεάζουν τις αποφάσεις των δύο κεντρικών χαρακτήρων. 
1loan chabanol

Μεγαλύτερη κάπως είναι η παρουσία της στο “Τρίτο Πρόσωπο” που επίσης κάνει πρεμιέρα από σήμερα στους κινηματογράφους. Σε μία από τις 3 ιστορίες που εκτυλίσσονται παράλληλα στην ταινία, ο James Franco ήταν παντρεμένος με τη Mila Kunis. Αυτή κάτι έκανε στο παιδί τους, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χωρίσουν, αλλά και να μην της επιτρέπεται να το ξαναδεί. Πλέον ο Franco είναι παντρεμένος με μια σέξι γαλλίδα, την οποία ερμηνεύει (ποιά άλλη;) η Loan Chabanol. 
1Third Person Movie

Υπάρχει ένα κοινό ανάμεσα στον χαρακτήρα που ερμηνεύει ο James Franco στην ταινία και την ίδια την Loan Chabanol στην πραγματική της ζωή. Και αυτή είναι εικαστικός. Η γεννημένη στο Παρίσι Loan, με ρίζες από Βιετνάμ, Γερμανία και Ιταλία, έκανε εντατικά μαθήματα με το ζωγράφο Bernard Bistes στη Γαλλία. 
2loan zografow

Στη ζωγραφική της έδωσε έμφαση στο animation και στην απεικόνιση εκκεντρικών χαρακτήρων και του αγώνα τους να επικοινωνήσουν με τους άλλους. 

Γρήγορα, όμως, σε ηλικία 16 χρονών την κέρδισε το μόντελινγκ. Κι έκανε μεγάλη διεθνή καριέρα, κάνοντας εξώφυλλα στα περιοδικά Elle, Marie Claire, Jalouse ενώ υπήρξε μοντέλο για το Glamour. 
1loan-1
Έτσι κατατάσσεται στα supermodel. Και πλέον, στα supermodel που έγιναν ηθοποιοί στο Hollywood. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b