MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Μέριλ Στριπ υποδύεται τη Μαρία Κάλλας για το HBO

Τη ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας, αναλαμβάνει να υποδυθεί η επιτυχημένη Μέριλ Στριπ, σύμφωνα με το διαδικτυακό μαγκαζίνο Page Six. Η πολλάκις βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός πρόκειται να ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας σε τηλεταινία του συνδρομητικού καναλιού HBO, με τη σκηνοθετική ματιά του Μάικ Νίκολς.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μετά τις εξαιρετικές ερμηνείες της ως Μάργκαρετ Θάτσερ και Άννα Γουιντούρ, η αμερικανίδα ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο της Μαρία Κάλλας, την εποχή που η ντίβα της όπερας είχε αποσυρθεί και δίδασκε σε σπουδαστές στην μουσική ακαδημία Juilliard, το 1971.

Πρόκειται για μια κινηματογραφική μεταφορά του έργου «Master Class» του Τέρενς ΜακΝάλι, που πρωτοανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ το 1995. Στο συγκεκριμένο έργο η Μαρία Κάλλας αναπολεί την λαμπρή καριέρα της και την προσωπική της ζωή, ενώ δεν λείπουν στοιχεία από τη σχέση και το χωρισμό της από τον Αριστοτέλη Ωνάση για χάρη της Τζάκι Κένεντι. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2015, ενώ αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b