MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Keira Knightley: Η εκατομμυριούχος που ξοδεύει ψίχουλα γιατί δεν θέλει να διαφέρει

Η Keira Knightley είναι από τις πιο όμορφες, αλλά και τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood. Ωστόσο, η ίδια αποφεύγει τα πολλά έξοδα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για την ακρίβεια, η Keira Knightley, σύμφωνα με φήμες δεν ξοδεύει παραπάνω από 50 χιλιάδες δολάρια το χρόνο (περίπου 37 χιλιάδες €). Το ποσό αυτό μπορεί να αντιστοιχεί σε ένα 3χίλιαρο το χρόνο και να είναι πολύ υψηλό για το μέσο Έλληνα, που μαστίζεται από την ύφεση, αλλά για την Αγγλίδα ηθοποιό είναι απειροελάχιστο σε σχέση με τα έσοδά της. Θυμίζουμε, χαρακτηριστικά, ότι το 2008, σύμφωνα με το Forbes ήταν η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο, αφού είχε φτάσει τα 32 εκατ. δολάρια. Κυρίως η παρουσία της στους Πειρατές της Καραϊβικής, αλλά και από άλλες ταινίες, σαν το “Bend it like Beckham” έχουν εκτοξεύσει το κασέ της.

Κι η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour παραδέχθηκε ότι τόσα περίπου ξοδεύει. “Ναι, εκεί περίπου είναι. Εννοώ, ότι αν θέλω ή χρειάζομαι κάτι, που ξεπερνάει αυτά τα λεφτά, θα το πάρω, αλλά τα λεφτά που ξοδεύω συνήθως είναι περίπου αυτά.”

Γιατί όμως μια τόσο πλούσια ηθοποιός να ζει με ένα τόσο περιορισμένο μπάτζετ; Η ίδια εξηγεί ότι είναι η ανάγκη της να μην αποξενώνεται από τους άλλους. “Νομίζω ότι να ζεις ένα lifestyle πολύ ακριβό σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις παρέα με ανθρώπους που δεν ζουν το ίδιο lifestyle. Σε αποξενώνει. Μερικές από τις καλύτερες και πιο ξεκαρδιστές στιγμές που έχω ζήσει είναι στα λιγότερο πολυτελή μέρη”.



Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b